Technika v posteli aneb chytré venušiny kuličky

Chytrých hraček, jež lze ovládat přes aplikaci v mobilním telefonu, přibývá
  |  Komerční sdělení

Obecně by mobilní telefony, tablety, čtečky a notebooky měly zůstat mimo postel. Do postele si je s sebou neberte, pouze by narušovaly váš milostný život. Tedy aspoň v případě, že je nepoužíváte pro ovládání erotických hraček!

Chytrých hraček, jež lze ovládat přes aplikaci v mobilním telefonu, přibývá. Pořídit si můžete třeba chytré venušiny kuličky.

Venušiny kuličky pro efektivní trénink pánevního dna

Venušiny kuličky možná nejsou až tak úplně erotickou hračkou jako spíše posilovacím nástrojem. Přivodí vám příjemné pocity, ale nikoliv bouřlivý orgasmus. Zato dokáže posilovat pánevní dno, což se hodí po porodu, v případě problémů s inkontinencí nebo prostě tehdy, když máte pocit, že to potřebujete.

S mobilní aplikací trénujete kontrolovaně

Klasické venušiny kuličky samozřejmě s aplikací propojené nejsou, není k tomu důvod. Pokud si však pořídíte technologicky pokročilou variantu, získáte analytický nástroj. Každá venušina kulička je vybavena ultra citlivými senzory, které přes Bluetooth 4.0 přenáší data do mobilní aplikace. V aplikaci potom máte svého trenéra, vidíte, jak se vám daří posilovat, a vše můžete analyzovat.

Sbírejte odznáčky za cvičení pánevního dna

S mobilní aplikací je cvičení pánevního dna mnohem větší zábava, protože vás hlídá a také upozorňuje. V aplikaci máte personalizovanou trenérku, jež vám dá 6 komplexních školení a pak vás odměňuje za dodržování denních cílů. Sbíráte odznáčky a ocenění.

Jedinou komplikací je, že mobilní aplikace není dostupná v češtině. Celé rozhraní je anglicky, takže pokud angličtinu neumíte, může být ovládání zpočátku trochu náročnější. Ale není to třeba právě příležitost se anglicky naučit nebo si jazyk trochu procvičit?

Chytré venušiny kuličky Fun Toys – Gballs 2 zakoupíte v sexshopu Sexio.cz. Nemusíte mít strach je odtamtud objednat, všechny objednávky posílají diskrétně zabalené.

Klíčová slova: