POČASÍ: Bude teplo, ale bez deštníku se neobejdete

Jak bude příští týden?
Zobrazit fotogalerii (3)
 

V pátek jsme prožili zatím nejteplejší den roku. Mnozí z nás už pomalu vytahují jarní oblečení a těší se na to, že nebudou muset ven vycházet v péřovce a čepici. Jak bude příští týden, užijeme si opět teplíčka, nebo se snad ještě vrátí zima?

Tento týden nebyl vůbec špatný, užili jsme si dokonce i pravých jarních dní, kdy jsme mohli vyjít ven jen v mikině a bylo nám moc příjemně. Jak ale bude v následujícím týdnu? Bude to opět na lehké oblečení, nebo se budeme muset obléct tepleji?

Bude teplo, ale deštivo

Celý následující týden bude ve znamení poměrně kontroverzního počasí. Na jednu stranu teplo, jelikož se rtuť teploměru bude pohybovat okolo 10-16 stupňů, nicméně nebude možnost vyjít ven jen tak nalehko.

Hned startem týdne se počasí u nás promění v poměrně deštivé, sice jen formou občasných přeháněk, ovšem i tak se nedoporučuje vyjít ven bez deštníku, případně alespoň lehké bundy, která vás před podobnými přeháňkami ochrání.

Nejpříjemnější počasí by mělo být ve čtvrtek, kdy je pravděpodobnost deště nejmenší, ovšem na jarní počasí si během předposledního březnového týdne moc nepřijdeme.

Tak snad se to na začátku dubna spraví a užijeme si už konečně to pravé jaro bez strachu, že přijdeme do práce mokří jako slepice. Tento týden nás totiž celkem rozmazlil a mnozí z nás už možná čekali, že deštníky a bundy nepoužijí. Opak je ale pravdou.