Soutěž o nejhezčí fotbalový areál

 

Období krátce po konci fotbalových soutěží je ideálním časem pro rekultivaci trávníků, přestavbu šaten, rekonstrukci hlediště, výměnu sítí a opravu střídaček.

Ve fotbale prostě hraje domácí prostředí důležitou roli a je nutné si tak svůj fotbalový stánek udržovat v nejlepší možné kondici. Že už máte všechno hotové? Pochlubte se. Tři kluby s nejhezčím areálem Fotbalová asociace České republiky (FAČR) odmění sadou pěti míčů. Nejprve musíte zaslat fotografii vaší chlouby skrze facebookovou stránku projektu Členství FAČR a posléze nepřestávat věřit v dobrý vkus hlasujících fanoušků.

 

Soutěžit mohou však pouze areály, kde hrají kluby na divizní, krajské či okresní úrovni. Své fotografie můžete zasílat do 16. července 2015, do 23:59 hodin. Hlasování probíhá od 17. do 24. července. Výhercem soutěže jsou tři fotografie s největším počtem hlasů. Soutěže se mohou zúčastnit pouze členové FAČR, zaregistrovaní jako uživatelé na Facebook.com ještě před účastí v samotné soutěži. Více informací se dozvíte na https://www.facebook.com/ClenstviFacr

Klíčová slova: