Hokejové derby, srandaturnaj a běh vytrvalců

V sobotu se připravte na hokejové derby a jeden tradiční mezinárodní turnaj
 

Víkend už pomalu klepe na dveře a spolu s ním i plno sportovních akcí. Že vám stále není jasné, kde a jak volné dny strávíte? V následujícím přehledu se třeba dočkáte odpovědi.

Fotbalový šlágr na závěr podzimní půlsezony

 

O víkendu se bude hrát poslední soutěžní kolo pražského přeboru

O tom, kdo přezimuje na špici Pražská teplárenská přeboru, může rozhodnout už sobotní duel domácího Sokola Královice a dosud vedoucím FC Přední Kopanina. Jen vítězství nad čtvrtým celkem tabulky dává Kopanině jistotu setrvání na prvním místě. Naopak bodové ztráty mohou „posadit do sedla“ jejího nejbližšího pronásledovatele z SK Třeboradice. Přijďte se proto podívat v sobotu, v půl druhé, na utkání v pražských Královicích.

 

 

Boj o body, prestiž a nadvládu nad hokejovým stadionem

 

Los 11. kola Středočeské krajské hokejové ligy svedl proti sobě domácí Slavoj Velké Popovice a hokejisty z nedaleké Jesenice. Celý souboj je pikantní nejen pro geografickou a tabulkovou blízkost obou soupeřů (půjde o střetnutí čtvrtého a pátého týmu soutěže). Oba dva celky spolu sdílejí i jeden zimní stadion. Na hokejový derby přijeďte v sobotu do Velkých Popovic. Úvodní buly vhodí rozhodčí v 18:00 hodin.

 

Mezinárodní srandaturnaj

 

Hokejového klání se zúčastní i tým z Lucemburska

Ještě jednou hokej. V sobotu vrcholí „Pražský soudek,“ přátelský mezinárodní turnaj pro amatéry všech úrovní. V letňanské Ice Areně se namátkou představí týmy z Čech, Ruska, Kanady, ale i Číny a Spojených arabských emirátů! Program hokejového klání začíná v devět hodin ráno.

 

Volejbalové soirée

 

Duel domácího Aera Odolena Voda a ČZU Praha začne v 18:00 hodin

Podle sázkařských předpokladů by měl ze sobotního duelu vzejít jasný vítěz. Volejbalisty domácího Aera Odolena Vody přesto nečeká jednoduchá práce. Tým ČZU Praha se bude chtít zuby nehty odpoutat ode dna extraligové tabulky. Souboj čtvrtého s dvanáctým začne v sobotu, na palubovce Aera Odolena Voda v 18:00 hodin.

 

 

Běžečtí vytrvalci na start!

 

Na aktivnější z vás čeká výzva v podobě berounské „Svatojánské 20.“ Již 31. ročník běhu na rovinatých tratích údolí Berounky a Lodenického potoka. Na ženy a muže nad 70 let je připraveno  11,2 kilometrů tratí, délka závodu mužů je 17,8 km. Mládežnické kategorie nejsou pro běh vypsány. Start tradičního závodu se koná u Základní školy Beroun Závodí, ve Škroupově ulici. Běh začíná ve 13 hodin, prezentace v místě startu začínají o dvě hodiny dříve.

Klíčová slova: