Močil do koše, napadl ochranku a se spolupachateli odjel směr Čakovice

Jeden z pachatelů močili do odpadkového koše ve vestibulu metra Letňany.
 

Policie pátrá po třech agresivních mladících. Napadli v metru pracovníka bezpečnostní agentury, pak odjeli autobusem směr Čakovice.

Obyvatelé Čakovic buďte obezřetní a všímaví. Není sice jisté, kde trojice agresorů vystoupila, každopádně nastoupila do linky autobusu 195, který končí na čakovickém sídlišti. Policie po nich pátrá od 7. ledna letošního roku. Dodneška je pátrání bezvýsledné, proto žádá o pomoc veřejnost.

Poznáváte spolupachatele? Jestliže ano, pak pomozte policii a zavolejte na linku 158.

V žádném případě však pachatelé nechtějte zadržet sami. Vzhledem k předchozímu chování, kdy ze zcela neškodného napomenutí, aby jeden z mladíků přestal močit do odpadkového koše ve vestibulu stanice metra Letňany, napadli pracovníka bezpečnostní agentury, je zřejmé, že jsou nebezpeční.

Je pravděpodobné, že se pachatelé stále pohybují na Praze 9. Buďte proto opatrní a všímaví. V pozadí fotografie jsou zaznamenáni případní očití svědci.

"Incidentu ve vestibulu přihlížel mladý pár. Myslíme si, že mladíky znal. Prosíme proto další svědky, aby kontaktovali linku policie 158, spatří-li kohokoli z podezřelé trojice," říká tiskový mluvčí PČR Jan Daněk.

Mladíkům za spáchání trestného činu výtržnictví hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

 

Klíčová slova: