Uzavřené jsou silnice z Řevnic a Břežan

Hasiči budou pokračovat v úklidu od brzkých ranních hodin
 

Některé silnice, které včera nebyly sjízdné, už hasiči uvolnili, na jiných ještě budou probíhat čistící práce. Podívejte se, kterých se to týká.

Jet do práce vlakem nebo autobusem není v době výluk a zpoždění žádný med. Jízda autem může být za stávající situace ještě napínavější.

Na dnešek jsou hlášeny další  sněhové srážky. A přestože teploty nemají klesnout příliš pod bod mrazu, nebezpečí náledí trvá. Zvlášť v některých úsecích. Například na silnici 105 u Jílového u Prahy dopravní informace hlásí námrazy už nyní.

Poslední únorový den přinesl velké změny v počasí. Těžký sníh způsobil pády stromů a větví na několika silnicích ve Středočeském kraji. Přestože hasiči okamžitě zasáhli, stále ještě nejsou některé silnice průjezdné. 

Na Okresu Praha západ je již druhý den zavřená cesta z Břežan do Prahy přes Břežanské údolí (II/101 ) Dolní Břežany – Praha a silncie z Řevnic do Mníšku pod Brdy  (II/116). Do Prahy je proto lepší jet přes Černošice.


  •  

Silnice II/105  Jílové u Prahy – Kamenný přívoz  a III/1043  Zvole – Vrané nad Vltavou již hasiči překážky uklidili a jsou tedy průjezdné.

Co se týká D4, podle informací z Ministerstva dopravy je jako na potvoru zrovna od včerejšího rána uzavřen levý jízdní pruh dálnice z důvodu oprav.

Na Okresu Příbram je uzavřená silnice třetí třídy III/0046  v úseku Bohostice – Dolní Líšnice, důvodem je opět pád větví.    

Štastou cestu. 

Výluka mezi Prahou a Čerčany trvala skoro 21 hodin

Klíčová slova: