Masturbace přivedla muže za katr

Muž nebyl místní
 

Příbramští policisté dopadli devianta, který se ukájel na veřejnosti v obci Jince. Za opakovaný trestný čin muži hrozí až tříleté vězení.

V úterý ráno se recidivista postaral o pozdvižení ve středočeské obci Jince. Policisté mu zabránili v dokonání trestného činu činu výtržnictví, přesně tak je podle zákoníku klasifikovaná masturbace na veřejnosti. Výtržník to navíc neudělal poprvé, na tomto místě se ukájel minimálně sedmkrát. Naposledy den před zadržením. „V pondělí nám to bylo oznámeno obyvatelem Jinecka. Muže viděli většinou v ranních hodinách na stejném místě. V úterý tam přijeli policisté a zastavili ho předtím, než se začal vysvlékat,“ uvedla ČtiDoma.cz mluvčí příbramské policie Monika Schindlová. Na Příbramsku nejde o ojedinělý čin. Již v minulosti jsme informovali například o muží, který onanoval na veřejnosti a hrozí mu až dva roky za mřížemi.


Není žádné neviňátko

V pondělí odpoledne dostali místní policisté oznámení , že se recidivista ukájel na veřejně dostupném místě přímo před školačkami. Kriminalisty byl dopaden hned den na to. Nejdříve tvrdil, že to naní pravda, nakoenc se ale přiznal. Není to žádný svatoušek. Už v minulosti se stejného činu dopouštěn na různých místech Štředočeského kraje. „Muž není místní, nejdříve tvrdil, že se byl pouze vymočit, ale posléze se přiznal, protože má už trestní minulost, kde figurují i sexuální záležitosti, ale není přímo z Jinců nebo okolí. Dopouštěl se toho na jiných místech Středočeského kraje. Tím, že čin byl opakovaný, přiznal, že na místě byl sedmkrát, hrozí mu tedy tři roky za mřížemi. Jedná se o výtržnictví,“ dodáví Schindlová.

Fotografie:

wikipedia.com, autor: Huhulenik, licence: CC BY 3.0

Klíčová slova: