Čelní srážka dvou vozů uzavřela Čakovice

K čelní srážce došlo v Čakovicích
 

Těsně před osmou ranní se v pražských Čakovicích srazil osobní vůz s SUV. Na místě byli dva zranění a oba skončili v nemocnici, zatím tady neprojedete.

Čelní srážku osobního vozidla a SUV vyšetřují policisté v pražských Čakovicích, příčina nehody zatím není známá, jisté je, že na místě neprojedete.

Velká dopravní nehoda se stala včera u obce Žebrák. Čtyři auta a jeden náklaďák se srazily u Žebráku

K nehodě došlo na křižovatce ulic Všetatská a Cukrovarská. „Střetla se čelně dvě vozidla, SUV terénní vozidlo s dodávkou, dvě osoby byly zraněny a převezeny do nemocnice, na místě jsou policisté, kteří budou vyšetřovat zavinění dopravní nehody,“ uvedl Jan Daněk, tiskový mluvčí pražské policie.

Zranění byli dva muži, jeden si stěžoval na bolesti zad, druhý utrpěl úraz hlavy. "Na místě jsme ošetřili dva muže, ročník 1974 a 1987, jeden utrpěl úraz hlavy a druhý si stěžoval na bolesti zad. Po akutním ošetření jsme je předali do Vinohradské nemocnice,“ uvádí Jiřina Ernestová, tisková mluvčí Záchranné služby Středočeského kraje.  

Na místo měli vyjíždět i hasiči kvůli úniku provozních kapalin. 

Dopravní nehody může způsobit i zvěř, která právě někomu utekla z ohrady. Býci na D8 ohrozili provoz, policisté je zastřelili