Policie prosí o pomoc: Poznáte tohoto muže?

Poznáte ho?
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Příbramská policie zatím marně pátrá po muži, který nikdy předtím pohřešován nebyl. Zatím se předpokládá, že za jeho odchodem jsou velké finanční problémy, může však jít i o něco jiného.

Už od včerejška pátrají příbramští policisté po dvaapadesátiletém muži z Lokšan. Petr Straka byl naposledy viděn svou matkou přibližně před týdnem v Příbrami.

Muž nikdy předtím neměl tendenci k útěkům a odchodům. Za pravděpodobnou příčinu jeho odchodu se zatím považují jeho finanční problémy, může však jít i o něco jiného. "Podle našich informací by se muž mohl pohybovat v okolí Zvíkovského podhradí, Mirovic nebo Orlíku nad Vltavou. Jsou to místa, která vždy vyhledával k rybaření," vysvětluje tisková mluvčí policie Monika Schindlová. Na telefon se mu nikdo dovolat nemůže, je v současné době nedostupný. 

Petr Straka je silnější asi 185 centimetrů vysoké postavy a nosí delší, hnědočerné vlasy s copánkem. Jeho oči jsou hnědé a pěstuje si výrazný knír, takzvaného mrože. Na předloktí jeho levé ruky je tetování hada v barvě zelené, červené a černé. To, co měl na sobě, není zatím jasné, ale nejčastěji nosil maskáčový komplet, barevné tenisky a kšiltovku. Pokud muže potkáte, policie prosí, abyste o tom informovali na kterémkoliv oddělení policie nebo zavolali na bezplatnou linku 185 nebo přímo na telefon 974 879 313 (268).