Pozor na falešné masérky!

(Ilustrační obrázek) Masáže se žena z Berounska nedočkala...
 

Případ řeší Policie. Ženy se mohou podle policistů objevit i jinde. K čemu na Berounsku došlo?

Pachatelky utekly

V obci Broumy na Berounsku ve středu 30. září 2015 po poledni vnikly do domu v ulici Lipová dvě ženy. Nabízely masérské služby od pojišťovny a poškozená je vpustila dovnitř.

Jedna z žen se poškozenou snažila zabavit, a tím odvést pozornost. "Naštěstí se jim nepodařilo z domu nic odcizit a v momentě, kdy poškozená zjistila skutečný důvod jejich návštěvy, daly se obě pachatelky na útěk," popsala policejní mluvčí Marcela Pučelíková.

 

Byly celkem tři

Dvě ženy byly vevnitř, v jejich případě se jednalo pravděpodobně o Ukrajinky, třetí žena čekající venku byla výrazně tmavé pleti. Ženy odjely modrou dodávkou neznámo kam.

"Není vyloučeno, že se obdobného jednání mohly dopustit i na jiných místech a to nejen na našem okrese. Žádáme kohokoliv, kdo se mohl stát jejich obětí, nebo zaznamenal výskyt uvedeného vozidla a jeho osádky, nebo má informace vedoucí k jejich ztotožnění, aby vše oznámil na linku 158, nebo na kterékoliv policejní služebně," uvedla mluvčí Pučelíková.

Policie ČR varuje občany, aby v žádném případě nepouštěli do svých obydlí žádné cizí osoby. Zbytečně se pak stávají oběťmi podvodníků nebo zlodějů.