Budoucí premiér Babiš se neztratí: Dvacet profesí, které by mohl z fleku dělat

Jako pilot amerického bombardéru B-1B Lancer
Zobrazit fotogalerii (20)
 

Současná politická situace sice spěje k tomu, že Andrej Babiš bude premiérem. Ale i kdyby se jím nestal, šéf hnutí ANO se neztratí. Vybrali jsme dvacet profesí, kde by jistě našel uplatnění. Aby také ne, před volbami si je v rámci kampaně všechny vyzkoušel.

Je zvykem, že v rámci předvolební kampaně dělají politici doslova psí kusy. Andrej Babiš však byl před těmi letošními v tomto ohledu naprostým přeborníkem. Nenajdete žádného jeho soka, který by se mu byť jen příblížil. Vzhledem k výsledku voleb je evidentní, že tato šaráda na lidi přinesla kýžené ovoce. 

Nutno také podotknout, že Babiš rozhodně nevypadá, že by nějak trpěl. Jasně, před fotografem a pro další hlasy by zřejmě udělal cokoli. Na druhou stranu je třeba uznat, že v nenucenosti, ať už je hraná nebo ne, byla a stále ještě je jeho obrovská síla. Zatímco jeho političtí oponenti vymýšleli nesmysly, on se bavil a svou energii přenášel na veřejnost. Evidentně to stačilo.

Jak prosté, milý Watsone

Vybrali jsme dvacet profesí, které si Andrej Babiš vyzkoušel. Pravdou je, že v některých bychom ho asi chtěli vidět ještě méně, než ho někteří lidé chtějí za premiéra. Faktem však zůstává, že strategie, kterou šéf hnutí jednoho muže před volbami zvolil (resp. jeho tým), byla prostě geniálně jednoduchá.

Napište nám do redakce, které zaměstnání by se pro pravděpodobně budoucího premiéra hodilo podle vás. Můžete vybírat ve fotogalerii nebo klidně vyberte úplně jiné a připište k tomu jednu, dvě věty, proč si myslíte, že právě v tom by byl nejlepší. Náš mail je info@ctidoma.cz a na pisatele třech nejoriginálnějších nápadů čeká dárek.