Milujete zvířata, ale chcete kůži? Vsaďte na umělou, je to hit letošní zimy

Módní hit je vesta z umělé kožešiny, jaké jsou další možné výrobky?
Zobrazit fotogalerii (6)
 

Milujete zvířata? Chcete být v zimě v teple? V módě jsou kožešiny, ovšem výhradně umělé! Je to šikovná varianta, jak uspokojit módního ducha a přitom neubližovat přírodě. Po schválení zákazu kožešinových farem je pro milovníky zvířat další dobrou zprávou fakt, že právě umělá kožešina je hitem letošní sezony.

Letos bude zima chladná, na tom se meteorologové vesměs shodují. Do módy přichází kožešiny, naštěstí však umělé. Zvířata tak nemusí zbytečně umírat a vy budete v krásném teple a ještě vám to bude slušet.

Nemusí jít čistě jen o kožešiny v podobě krásné vesty či kabátku, ale také o takové, které zahřejí doma v podobě předložky ke gauči nebo jde i přímo na gauč. Podívejme se tedy na pár druhů umělých kožešin, které vás potěší.

Zvířata na kožešinových farmách žijí v extrémních podmínkách. Umístěna jsou v klecích bez pevného dna doslova jak vězni za mřížemi. Důvod je prý ten, aby při vylučování exkrementu vše popadalo klecí dolů a nepoškodil se tak kožich. Farmy budou nejpozději do konce ledna 2019 plně zakázány, schválili to už před pár týdny poslanci. Je to dobře, my se přeci dokážeme zahřát i umělými kožešinami.

Mezi výrobky z imitace kožešiny patří třeba kabáty, vesty, předložky, deky, šály, ale třeba i moderní přívěsky na klíče v podobě chlupaté koule.

Vestu na podzim, zimu i jaro

Pohodlná vesta z umělé kožešiny je totálním hitem mezi ženami. Znáte to už od malinka, když vám maminky říkaly "teple se obleč, nastydnou ti ledviny" a vy jste s otráveným pohledem oblékli, co šlo. Vesty jsou perfektní módní výstřelek, máte v nich pocit, že jste jak v peřince.

Netáhne vám na záda a můžete je nosit, kdykoli se ochladí. Na podzim například přes lehký svetřík, v zimě, pokud se bojíte holých rukou, není třeba. Pod vestu se dá obléct koženková bunda, která zahřeje, a vesta přes ni už jen teplo krásně udrží.

Předložka ke krbu pro chladné večery

Zimní čas nemusí nést každý tak dobře, pokud patříte mezi ten typ lidí, kteří mrznou prostě všude, je perfektní si pořídit domů umělou kožešinu jako předložku například před krb nebo pod gauč k televizi.

Ať je to, jak chce, tahle malá radost může zahřát vaše nohy je jednou z nejpříjemnějších věcí, jak si večer udělat pohodlí, třeba si sednout právě na tu kožešinu a vzít si knížku, nalít sklenku vína nebo šálek čaje a relaxovat.

Zvířata jsou na farmách chována v uzavřených či krytých provozech, které utváří systém malých drátěných klecí či klecí vyrobených z pletiva a dřeva. Tyto chovné klece jsou navrženy vždy tak, aby byly pokud možno co nejvíce bezúdržbové. Nic hezkého!

Kabátek nemusí být z norků, aby vás zahřál

Říká se, že správná dáma má mít na sobě v zimě krásný kabát, ovšem proč by měl být z pravé kožešiny. Aby netrpěla nebohá zvířátka, je lepším výběrem právě onen kabát z umělé kožešiny. Pojďme si blíže rozebrat imitaci kožešin.

Jsou to efektivní látky, které velice přesvědčivě napodobují srst (kožich) různých zvířat. Mají možnost široké škály barev, vzorů a různě dlouhý vlas. Nejen že díky ní neumírají zvířata, ale výhodou je i cenová dostupnost. Jde o látku pevnou a silnou, proto je vhodná i jako výše zmiňovaná dekorace do bytu.