Řidička vylétla z dálnice D4 u Jíloviště, cestou porazila několik stromů

Drogy mohou zabíjet.
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Řidička, která havarovala na dálnici D4, měla štěstí v neštěstí. Vraku jejího auta, stojícího v lese, si totiž všimla záchranka, která se vracela z předání pacienta v Praze. Svědci nehody potvrzují, že se nehoda stala jen několik málo vteřin předtím, než kolem projížděla sanitka. 

Vážná nehoda se stala na osmém kilometru dálnice D4, a to ve směru na Příbram nedaleko Jíloviště. V okamžiku nehody však naštěstí kolem jela sanitka s vyškolenou posádkou. 

Řidička ze zatím neznámých příčin ve velmi vysoké rychlosti sjela z levého jízdního pruhu dálnice a najela do pravého jízdního pruhu, odkud vyjela úplně mimo komunikaci a stále ve vysoké rychlosti zajelo auto do lesa. V lese se pak zastavilo auto až nárazem do několika borovic, které porazilo. Řidička pravděpodobně nestihla sama brzdit. 

"V sobotu večer se vracela z předání pacienta v Praze naše posádka RZP Trans Hospitalu PLUS. Na Strakonické, za parkovištěm u vysílače Cukrák, zahlédli záchranáři v lese havarované vozidlo," vysvětlill  Bořek Bulíček z Trans Hospitalu PLUS. Mladá žena, která auto řídila, seděla při vědomí ještě uvnitř a byla schopná komunikovat se záchranáři.

Posádka záchranky se bála, že by se vůz mohl vznítit, a proto i s dalšími lidmi, kteří zastavili u nehody, pomohli řidičku uložit na vakuovou matraci a přenést ji k sanitce. Po ošetření byla pacientka převezena s bolestí na hrudníku do motolské nemocnice.