Nehoda u Velvar opět zastavila místní lokálku

Co bude za rok 2017 Lysá nad Labem zlepšovat a na co se můžete těšit?
Zobrazit fotogalerii (2)
 

Auto skončilo v kolejišti, nejely vlaky, k nehodě vyjížděli hasiči z Kralup nad Vltavou.
 

Vlaky už jedou, auto si urazilo dvě kola

K nehodě na "velvarce" došlo v sobotu 23. ledna ve 13:40. Na místo přijeli profesionální hasiči a také drážní hasiči z Kralup nad Vltavou.

Přes hodinu nejely vlaky na lokálce Kralupy nad Vltavou - Velvary. V 15 hodin byl provoz obnoven bez omezení.

Osobní auto má podle mluvčího hasičů Ladislava Holomčíka uražená dvě kola. "Nemám zprávu, jak to dopadlo. Událost je v systému uvedena jako uzavřená bez dalších podrobností," doplnil mluvčí.

Na začátku tohoto týdne, 18. ledna, u Velké Bučiny také skončilo auto na kolejích. Řidič dostal smyk a nezvládl vozidlo.

D8 - tři nehody pár km od sebe
Nedaleko odsud, na dálnici D8 u Zlosyně a Všestud došlo 23. ledna dopoledne ke třem dopravním nehodám jen během dopoledne pár kilometrů od sebe.

 

Tři nehody na Tři krále a zbloudilý kamioňák

Nevýhodou této silnice II. třídy je, že "sousedí" s kolejemi trati Kralupy nad Vltavou - Velvary. Není to tak dávno, co se na "velvarce" staly tři nehody na Tři krále. Došlo k nim konkrétně u obce Velká Bučina kvůli čerstvě napadanému sněhu.Nejprve dva osobáky - jeden skočil v kolejišti, druhý ve škarpě, potom náklaďák narazil do vlaku a ujel, nakonec osobák přeletěl přes koleje. Třikrát se musela na několik desítek minut zastavit vlaková doprava mezi Velvary a Kralupy. Jako naschvál se do Velké Bučiny hasiči z Kralup vypravili čtyřikrát, protože se tam večer zasekl kamion o rodinný dům.

Fotografie ze 6. ledna 2016

Druhé auto skončilo na kolejích
Zobrazit fotogalerii (9)

 

Klíčová slova:
HZS