Pil, havaroval a utíkal. Nezodpovědný řidič byl dopaden policií

Policie se tentokrát předvedla
 

Řidič se dvěmi promilemi alkoholu v krvi způsobil dopravní nehodu. V Kladně ho museli policisté honit, protože od nehody utekl. 

Kladenský řidič si možná dal před jízdou několik punčů na vánočních trzích, protože pak sedl do svého Passatu a naboural do zaparkovaného auta Peugeot 806. 

K dopravní nehodě na ulici Lébra vyjela policie 20. prosince po deváté večerní hodině. "Opilý dvacetijednaletý řidič naboural čelně do podélně stojícího zaparkovaného vozidla Peugeot 806, které odmrštil na další před ním stojící vozidlo Škoda Fabia," popsala nehodu tisková mluvčí policie Jana Šteinerová. Tím však řetězová reakce neskončila, Škoda Fabia vzápětí narazila do dalšího auta, tentokrát do Peugeota 407. 

Řidič evidentně zazmatkoval a z místa nehody se vydal pěšky. Neutíkal ale daleko, během chvilky ho policejní hlídka vypátrala jen kousek dál od nehody, a to v ulici Železničářů. Policisté podezřelého vyzvali k dechové zkoušce, při které naměřili více než dvě promile alkoholu v dechu. Řidič skončil, po krátkém odběru krve v kladenské nemocnici, rovnou v policejní cele. Zároveň přišel o řidičský průkaz. Celková výše způsobené škody je odhadnuta na 85 tisíc korun.