Zámek Veltrusy nabírá průvodce na novou sezónu

Zámek patřil rodu Chotků do roku 1945. Těší se na další sezónu
Zobrazit fotogalerii (10)
 

Toužíte-li se stát zámeckým průvodcem, nyní máte možnost se přihlásit na středočeský barokní zámek Veltrusy.

Zámek v nové sezóně
Zámek Veltrusy v loňském roce otevřel zcela nový prohlídkový okruh v severozápadním křídle nazvaný Aristokracie: začátek konce. Zámek Veltrusy bude otevřen mimo hlavní sezónu během sobot a nedělí už od posledního lednového víkendu. Kromě toho zde bude otevřena nová dlouhodobá výstava Míry a váhy.

Průvodcem na barokním zámku

Národní památkový ústav vyvěsil v pátek 22. ledna nábor na nové průvodce na státním zámku Veltrusy, který se nachází 25 kilometrů severně od Prahy.

Máte-li ukončené středoškolské vzdělání a praxi na obdobné pozici, máte šanci obstát. To všem není vše. Požadována je také znalost cizího jazyka, výborné komunikační dovednosti a příjemné vystupování, ale také časová flexibilita. Pracuje se tu totiž i o víkendu a státních svátcích. Jedná se práci od dubna.

Zámek nabízí práci vhodnou pro studenty i aktivní seniory na dobu určitou, tedy po dobu návštěvní sezóny, a to na poloviční úvazek.

Zájemci doručí strukturovaný životopis s podrobným přehledem praxe a průvodním dopisem do 20. března 2016 na adresu: palasova.petra@npu.cz.

Zámek Veltrusy zve na novou výstavu

Fotogalerie: Veltrusy v minulých sezónách
 

Zámek Veltrusy a čestný dvůr
Zobrazit fotogalerii (21)
Klíčová slova: