Baby z Hříšného tance si plastikou nosu zničila kariéru. Fanoušci ji nepoznali

Jennifer Grey nakonec sama uznala, že plastika nosu ji připravila o hodně, cítila se prý jako duch
 

Herečka Jennifer Grey, která na filmovém plátně zazářila jako Baby po boku Patricka Swayzeho, nebyla spokojená se svým vzhledem. I přesto, že jí její krásu záviděly desetitisíce žen, se rozhodla pro plastiku nosu, to ale neměla dělat...

Několik let poté, co se stala slavnou po svém hereckém výkonu v kultovním snímku Hříšný tanec, se herečka Jennifer Grey objevila v seriálu Přátelé, většina fanoušků tohoto seriálu o tom ale nemá sebemenší tušení.

Gray si totiž nebyla ani trochu podobná. Lidé, kteří v seriálu čekali jen o něco starší Baby Houseman, byli zklamáni, někteří dokonce ani nevěřili tomu, že to byla skutečně ona.

Většinou plastika nosu pacientům jejich celkovou vizáž až tak moc nezmění, v tomto případě se to ale bohužel pro fanoušky povedlo. Zcela tak ztratila svůj specifický vzhled, který byl velkou součástí toho, proč si ji diváci zamilovali.

Podstoupila sice celkem jen dvě operace nosu, ale její tvář již zkrátka téměř už ani nepřipomíná děvče, kterým byla po boku Patricka Swayzeho.

Tato honba za dokonalou krásou bohužel i negativně ovlivnila její kariéru. Fanoušci zkrátka na televizních obrazovkách již "nedostávali to, co chtěli", v tomto případě tedy jejich Baby, a byli zklamáni. Herečce tak značně ubylo pracovních nabídek.

Jejím největším hitem byl tedy film Hříšný tanec, svůj úspěch si tehdy ale ani neužila. Krátce po natáčení se stala součástí děsivé autonehody, která měla za následek úmrtí matky a dcery v protějším voze, Jennifer ale vyvázla zdravá a živá.

Po nehodě ale trpěla pocitem viny za to, že přežila, a matka s dcerou, které byly také součástí nehody, ne.

Plastika nosu

Dokonce i sama herečka uznala, že plastika nosu v jejím případě opravdu nebyl dobrý nápad, dokonce se na její konto i několikrát vyjádřila.

„Byla to plastika nosu z pekel. Teď už budu navždy ta herečka, co byla kdysi slavná, ale dnes už ji nikdo nepoznává,“ podotkla s lítostí.

„Do té kliniky jsem vešla jako hvězda a ven jsem vyšla jako duch. Trochu se mi zdálo, jako kdybych byla v nějakém programu na ochranu svědků, byla jsem úplně neviditelná,“ dodala.

Zdroj: news

KAM DÁL: Keanu Reeves: Po letech zármutku konečně našel tu pravou.

Klíčová slova: