Sčítání lidu je geniálním tahem Ruska, jak zjistit sílu nepřítele. A do tajné války jen s negativním testem na covid

Ruské síly mají v záloze celou řadu zastíracích manévrů, jak přelstít síly nepřítele
 

Ruští agenti získávají přesné informace o všech obyvatelích České republiky. Pokud jste vyplnili formulář určený ke sčítání lidu, jste v jejich databázi. Vědí, že k vyhlášení válečného stavu je blízko, potřebují tedy zjistit sílu a morálku nepřítele. Zatím se zdají být v klidu, na základě rozhodnutí ministerstva obrany mohou totiž Češi do bojů pouze s negativním testem na covid-19 ne starším než 24 hodin.

/POLITICKÁ SATIRA/ Úderná skupina tajných agentů, pracující zásadně v týlu nepřítele, nemá název, rozvědky je pracovně nazývají "nijak". Jsou rychlí, pečliví a přesní. A hlavně mají geniální řešení sabotáží. Prokázalo se, že o nich neměl tušení ani Hrad. Komando z GRU je proti těmto borcům jen partičkou vykulených zelenáčů s pistolkami na vodu, dokonce i všemocný bojovník s medvědy Vladimir Putin o nich mluví s bázlivou úctou.

Sbírají informace o biorytmu Čechů

Podle informací z druhé strany zeměkoule a části Marsu se nám podařilo zjistit, že tajná jednotka u nás připravila jeden ze svých nejlepších kousků. Povinné sčítání lidu geniálně využila ve svůj prospěch, a to díky neschopnosti české strany připravit funkční systém. Bylo pro ně snadné si tok dat přesměrovat do svých supermoderních počítačů Intel 80386 (též 386).

Teď vědí všechno, chybí jim už pouze doplnit informace času stolice jednotlivých občanů Česka. „Nebude to pro ně problém. Stačí jim podívat se na program české vlády, kdy se chystá tisková konference. Počkat pět, deset minut a mají přesný čas. Většina Čechů to nevydrží a vyhledává toaletu. Právě v té chvíli je obrana státu bezzubá,“ šokoval odborník doktor Harold Kryplocov.

Neexistuje a trvá si na tom

Redakce Čtidoma.cz vypátrala jednoho z možných členů brigády "nijak", prozradila ho anténka za kloboukem a ruská vlajka vytetovaná na čele. Ani pod tíhou těchto jasných důkazů se však nepřiznal. Tvrdý jako skála, neoblomný! „Меня здесь нет, меня не существует,“ tvrdil nám do očí. Tedy „já tu nejsem, neexistuju.“ Neuvěřitelná odvaha zapřít sám sebe. Stejně jako prezident Miloš Zeman, který ke "kauze Vrbětice" stále mlčí jako hrob.

Když jsme kontaktovali premiéra Andreje Babiše, jestli náhodou díky své minulosti v StB nemá informace o podobných jednotkách, neodpověděl. Svým veřejným projevem o tom, že výbuch ve Vrběticích nebyl aktem terorismu, ale pouze útokem na zboží, se však dost možná prořekl a vnesl do případu nový úhel pohledu.

Pokud někdo neexistuje, může být přeci pokládán za zboží. Takže, co když chtěli Rusové z GRU zlikvidovat tajnou organizaci a vůbec jim nešlo o zbraně bulharského obchodníka, ani nic podobného?

Tajná válka s tajnými agenty

Stopa je to zřejmě správná, naše úvahy se ubírají správným směrem. Svědčí o tom i fakt, že podle zatím neověřené zprávy z tajného velitelského stanu tajné jednotky tajných špionů s tajnými úkoly od tajných velitelů je to celé tajné. Což znamená jediné - válku! Ta bude zřejmě tak tajná, že o ní ani v nejtajnějších snech neuslyšíme.

Armáda ovšem do tajného boje nepustí každého, má tři ostré podmínky: bojovník se musí stát tajným, bojovat tajně a každý den se samotestovat na covid-19. Hloupost? Co je tady běžné, není žádné tajemství...

V každém případě, pokud by chtěl někdo brát tento článek vážně, zcela bez tajností si může být jist, že je tak trochu na hlavu. Vše je pouze výsledkem bujné fantazie autora, která lockdownem zjevně dost utrpěla. 

KAM DÁL: Když nestačíte s dechem a jste stále unaveni, máte problém. Kardiolog Češka popisuje, koho se srdeční onemocnění týká.