Akce pro všechny singles, ale i pro ostatní je tu

 

Mít titul singles přináší hodně pozitiv. Například si zajít s lidmi, kteří mají také čas, jsou sami, nebo i zadaní, na nějaké sportovní klání, popovídání, a navázání nových přátelských a kamarádských kontaktů. A kdo ví, třeba zrovna zde potkat toho pravého do života.

Ano, sobota se blíží, a zde na stránkách www.čtidoma.cz  v kategorii Single bylo navrhnuto první setkání čtenářů tohoto portálu. Týkalo se to společné akce ve stylu noční procházka Prahou. Dopadlo to velice dobře, dokonce jsme společně uskutečnili noční plavbu na šlapadlech, předpůlnoční vuřty na Václavském náměstí byly naše. Poznali jsme navzájem fajn lidi, vznikly nové kamarádské vztahy, a byl dán návrh zase něco vymyslet. V následné anketě byla dána možnost volby kde druhé setkání uskutečnit, a kdy. Byl vybrán termín 22. 8. 2015 a jako možnost volby kam jít bylo v anketě uveřejněny tyto možnosti.

Minigolf - Bowling – nebo osvědčená noční procházka po Praze. Tentokrát od Hradu do centra města. Zvítězila na body možnost volby Bowling v obchodním centru Metropole Zličín.

Jelikož účast je spojena se zajištěním počtu drah s ohledem na počet závazných přihlášek, prosím touto cestou o telefonické potvrzení účasti na tel.číslo 778 751 075, či potvrzení účasti na mail prochazka@ctidoma.cz, a to do soboty 22.08.2015 do 14 hodin.

Místo setkání je Bowling Zličín, Nákupní centrum Metropole Zličín, metro B.

Čas setkání 19,00 hod.

Moc se na vás těšíme.