Swingers párty, mýtus versus realita - 2 část

Romantika ve vodě
foto: Roman Procházka
Romantika ve vodě

Jak mohou vypadat prostory interiéru, kde se konají swingers party a jací lidé se tam scházejí?

Jak se mezi sebou účastníci chovají?

reklama

Tyto otázky byly  tématem našeho rozhovoru, při němž jsme procházeli jednu místnost po druhé, a majitelé mě seznamovali s jejich využitím.

 

Jaké místnosti to jsou, a jak jsou vybaveny?

Je jich 5. První místnost je předělena stěnami a otvory, kde sice máte svůj prostor intimity zaručen, ale jste vidět. Pokud chcete, partneři se mohou otvory ve stěně dotýkat jiných. Pokud ale partneři doteky nechtějí, nikdo se jich nedotkne. Jste ve svém soukromí, ale možnost vidět, a slyšet dění kolem vás, je zaručeno díky otvorům ve stěnách, které celkovou plochu místnosti oddělují na 4 části.

 

Druhá místnost je vybavena pomůcky do stylu SM.

Místnost má gotickou úpravu stěn, intimní jemné osvětlení, jsou tu k dispozici pouta, kříž na uvázání těla, půjčení bičíku, prostředky k zavazování očí atd. Nikdy za dobu provozu tato místnost nezažila pár, co by s tímto vybavením vyhledával bolest, či sebepoškozování. Jde o takzvanou zajímavou erotickou předehru. Dost návštěvníků tu pobude, ale jen ze zvědavosti.

 

Třetí místnost je masérna.

 

Je vybavena masážním lehátkem, přehrávačem romantické hudby, jsou tu k dispozici oleje, masážní krémy, ubrousky. Je vyhledávána proto, že masáže neprovádí profesionální masér, či masérka, ale masáže si dělají samotné páry.

 

 

Největší místnost je pro více párů a je nejvíce navštěvována. Vejde se tu pohodlně až 10 párů. Je plně klimatizována, příjemně vytápěna a nepřímo osvětlena..

 

Je zde i houpačka, umístěna 70 až 80 cm nad lůžky, takže kdo ji obsadí je vidět ze všech stran, a ten kdo na ní je, má rozhled do všech koutů místnosti, kde se co děje. Také tu je pultík s nápoji, možnost poslechu tiché romantické hudby, a jiné vychytávky.

 

 

Poslední místnost je spíše odpočinková.

Je tu velkoplošná televize, a velká databáze s DVD nosiči s porno tématikou, ale dost často slouží i jen na odpočinek bez obrazové a zvukové kulisy.

 

Většinou slouží jako inspirativní motivace partnerů, jak by se mohli k sobě a jiným věnovat. Ale je to zároveň i odpočinková místnost se zajímavou kulisou.

Samozřejmě v naší nabídce filmů máme i klasické filmy, komedie, a také dokumentární filmy s tématikou přírody. Záleží jen na volbě našich hostů co si vyberou a shlédnou.

 

Takže pro koho vlastně vaše zařízení slouží?

Jsou to akce pro profilovanou společnost, co miluje a má ráda společnost jako takovou. Tím, že se tu všichni znají, setkávají se i mimo klub, jsou tyto akce vítané a vyhledávané. Občas někdo přijde jako nový, rozkouká se, nikdo nikoho nikam netlačí, nenutí, a je jen na nich, zda přijdou znovu, či ne. Je tu cítit kamarádský přístup, komunikace, ale pokud si někdo sedne do kouta, mlčí, a myslí si, že tu budou ostatní skákat, jak on by chtěl… sedí tam až do zavírací doby. Nikdo si ho nevšimne, a může mít svatozář nad hlavou, ať je muž, či žena.

Jaká je akce od vás, taková je reakce od jiných. Úsměv, pohoda a komunikace jsou klíčem ke všemu. Pokud se rádi bavíte, usmíváte se, zapadnete mezi ostatní lidi ihned po příchodu do našeho klubu.

 

Jaká je provozní doba?

Pátek – sobota od 21 do 04.30. Jednou za čtrnáct dní děláme párty i ve středu, a to od 11 hodin do večera. Dopravit se hosté mohou MHD, či vlastní dopravou. Možnost parkování je ve dvoře našeho klubu, či před objektem na ulici. Parkoviště je hlídáno a je pro hosty zdarma.

Je možno si u nás objednat oslavu narozenin, firemních večírků, děláme vánoční setkání, oslavu silvestra atd. Pak je jen na účastnících setkání, zda využijí i jiných možností, které vybavení klubu nabízí, či zde stráví normální pohodové oslavy a večírky tak, jak by je trávili kdekoliv v jakémkoliv restauračním zařízení. Volba je jen a jen na nich.

 

Co vás vlastně přimělo provozovat swingers párty?

Zkušenost z Německa. Zde byly amatérské verze, nikdo o nich moc nevěděl, vše bylo zahaleno rouškou tajemství, a kluby jako takové nebyly. V dnešní době je jich 7 v celé ČR.

Dnešní doba, jak vidíte a slyšíte v seznamování je problém, uměle vytvořený problém. Neschopnost otevřené komunikace, nikdo nemá odhad na lidi, neochota si udělat pro druhého čas, jsou příčiny, proč jsou lidi sami, nechtějí trvalejší vztahy, a proto vyhledávají takzvané nezávazné pobavení.

Pokud zase jste zadaný, žijící v manželském vztahu, kde to neklape, či vztah se už pohybuje ve stereotypu, bez jakýchkoliv citových projevů, najde si vždy časem jeden z nich, nebo i oba přítele, a pak stojí před jednou otázkou. Kam spolu zajít a věnovat se sobě i intimně, aby se to nikdo nedověděl, aby nebyli spolu vidět, ale zároveň být mezi prima fajn lidmi. Tak pak volí tuto cestu. Návštěvu míst, kde jsou na tyto chvilky připraveny, nabízí zázemí, občerstvení, a je jedno zda na 30 minut, nebo dle času který si oba pro sebe udělají, a to víc jak hodinu, či dvě.

 

Takže vždy je zde příjemná atmosféra i u nováčků, jak by se to dalo nazvat?

Ano, i když podstatou situace návštěvy je to, že si oba dva předem vše řeknou, ujasní si, proč tam jdou, a co by asi bylo kdyby… Zažili jsme tu, že partneři seděli proti sobě, nevěděli, co si mají říci, neb se třeba moc neznají, nebo už je taková krize mezi nimi, že časem se začne každý sám bavit s jinými, a nakonec si každý užije po svém.

Měli jsme tu ale i manžele, kteří věděli, do čeho jdou, řekli si předem, že jim nic nebude tabu, ale jeden z nich vždy potom nevydýchal tu situaci, že viděl vedle sebe druhého, jak si užívá s někým jiným. Hádky při odchodu na zahradě občas zazní.

 

pokračování najdete na stránce Swingers párty, mýtus versus realita - 3 část

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.ctidoma.cz/clanek/zdravi-a-styl/swingers-party-mytus-versus-realita---2-cast-18009
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.