Kam na dětského Silvestra? Tipy na akce, kde si užijí zábavu (nejen) vaši malí.

Už máte program na Silvestra? Navštivte třeba dětské akce.
 

I děti mají právo oslavit příchod nového roku – avšak po svém. Máme tipy na místa, která jsou přímo natlakovaná dětskou zábavou. 

Jedenatřicátý prosinec se ponese v duchu veselí. To je jasné. V okolí Prahy totiž najdete hned několik možností, kde se pobavit s dětmi. Program tu začíná už brzy odpoledne a je zakončen jak se patří – slavnostním přípitkem dětským šampaňským a ohňostrojem nebo lampiony.

 

Na Proseku se bude bobovat

Na bobové dráze můžete přes den bobovat a večer zakončit ohňostrojem.

Pokud máte chuť na opravdovou jízdu, zavítejte na Prosek. Bobová dráha tu bude v provozu už od 12 hodin a jízdné pro rodiče s dítětem bude po celý den zcela zdarma. Na parkovišti a louce přilehlých bobové dráze navíc bude za každého počasí připraven program pro děti plný zábavných her a soutěží. Ohřát se můžete u prodejních stánků nebo v restauraci Na Bobovce, kde bude připraveno slavnostní občerstvení a pokud raději buřta na ohni, budete mít možnost si nějakého vlastnoručně opéct. Slavnostní vrchol dne přijde v 18 hodin v podání světelné show na obloze.

Více info: www.bobovadraha.cz

 

V Koala Café Hostivař vykouzlí super atmosféru sám kouzelník

Dětské centrum Koala Café má pro VIP hosty překvapení!

Dětské centrum Koala Café v Hostivaři připravilo pro děti a jejich rodiče také silvestrovskou zábavu, která startuje úderem třetí hodiny odpoledne. Její součástí je vystoupení kouzelníka a jeho nových triků. Děti si budou moci nechat udělat i silvestrovské airbrush tetování a čeká tu dokonce i překvapení, které nám personál bohužel neprozradil, takže pokud máte chuť, můžete jej jít odhalit sami. Musíte si však udělat telefonickou nebo emailovou VIP rezervaci a to co nejdříve. Kapacita míst je omezená a centrum bude pro veřejnost v tento den jinak uzavřeno. O vyžití dětí do sytosti se tu tradičně postará velké bludiště plné skluzavek, dětský tobogán, míčkové bazény a dráha, kde mohou děti pořádat závody na plastových motorkách. Občerstvení také pojme slavnostní „kabátek“. Bar Koala Café bude plný dobrot pro malé i velké.

Více info: www.koalacafe.cz

 

Areál rybníku Šeberák bude obklopen lampiony

Spoustu her a tance si s dětmi užijete v areálu rybníku Šeberák.

Restaurace Šeberák v Kunraticích má také co nabídnout. Pro děti je tu připravena zábava v podobě her a soutěží a také dětská mini diskotéka. A samozřejmě ani zde se neopomíjí rodiče. Menu je dostatečně široké na to, aby uspokojilo i větší hosty. Oslavy nového roku tu začínají ve čtyři hodiny odpoledne. V ceně vstupu je vedle balíčku s překvapením a občerstvením pro děti i lampion, na který si se svými ratolestmi můžete napsat přání do nového roku a v 18:00 hodin jej slavnostně vypustit do nebe, aby se vám vyplnilo.

Více info: www.seberak.cz