Budou samé jedničky? Oslavte to akcí se vstupem zdarma

Vstup zdarma slibuje jedničkářům i Fun Park Žirafa v Čestlicích a Kladně
 

Za vysvědčení plné jedniček můžete svému dítěti udělat radost super zážitkem. Odměnou pro vás budou nejen krásné známky, ale i vstup bez placení. Vyrazit zadarmo můžete nejen do herny a na lyže…

Večerníček na Černém Mostu 28. 1. 2016

Už ve čtrtek se bude slavit pololetní vysvědčení v Centru Černý Most. Akce s názvem Pro Večerníčka jste všichni jedničky, začíná už ve 12 hodin. Nechť si vaše ratolesti přinesou vysvědčení a Večerníček je odmění.

Fun park Žirafa Kladno a Čestlice 29. 1. 2016

Za samé jedničky mají děti vstup zdarma do heren Fun park na Kladně a Čestlicích. Za takové krásné známky si určitě pořádnou dávku řádění zaslouží.

Čtěte také: V Úholičkách se lyžuje! Mají tu lanový vlek pro děti

Za lyžováním na Monínec 29. 1. 2016

Nemusíte zrovna do hor, abyste si s dětmi zalyžovali. A i tady budou děti v pátek za vysvědčení odměněni lyžováním zdarma. Připraven je i doprovodný program Hotelové sjezdovce Areálu Monínec. Děti si bud moci vyzkoušet jízdu na skútru, bungee running na sněhu, hod koulí na cíl a slalom na lyžích. Každý ze školáků, který jednotlivé aktivity splní, získá skipas zdarma.

Doporučujeme: Tipy na dárky za pololetní vysvědčení. Právě teď můžete využít slev

Ledová Praha 29. 1. – 30. 1. 2016

V rámci akce Ledová Praha vstupy zdarma či zvýhodněné ceny vstupenek do pražských muzeí ocení všechny zvídavé děti. Takzvanou Ledovou kartu si můžete vyzvednout v sídle pořadatele – pražském Pionýru. Pak už stačí vybrat si kam vyrazit – v nabídce je Náprstkovo muzeum, Národní památník na Vítkově, ale i vstup na Pražský hrad, Muzea pražských pověstí a strašidel, Muzea hraček, Staroměstskou radnici či do Lorety.

Za vodními radovánkami do aquaparku 30. 1. 2016

V Aquacentru Šutka v Praze mají děti vstup za korunu i bez samých jedniček. V areálu jsou dva tobogány, 50 metrů dlouhý bazén, divoká řeka, skluzavky, brouzdaliště pro ty nejmenší i vodopád. Otevřeno je od 10 hodin.

Jak oslavíte pololetní vysvědčení vy? Máte nějaký prima tip? Podělte se s námi.

Klíčová slova: