Matka kontrolovala spící dceru, v tom se u ní objevilo něco hrozného

Vyděšená matka na videochůvičce zahlédla, jak se k její dceři spouští obrovský pavouk
  |   zajímavost

Mladou ženu čekalo při běžné kontrole své spící ratolesti nepříjemné překvapení. Když se podívala na svou videochůvičku, nemohla uvěřit tomu, co se z ničeho nic objevilo u hlavy její dcerky. Sledující, kteří zhlédli video, byli v šoku a měli o malou holčičku strach.

Emily Steward si pořídila chytrou dětskou chůvičku, která má v sobě zabudovanou i možnost sledování dítěte pomocí videa. V době, kdy si chůvičku pořídila, ještě netušila, jak moc se jí v budoucnu vyplatí. Nyní ji ale nejspíše doporučuje všude, kudy chodí.

Jednoho večera na ní sledovala své spící batole, ale uviděla, jak se něco hýbe hned vedle její malé holčičky. Když se podívala blíže, nemohla uvěřit svým očím. Vypadalo to jako scéna povedeného hororu pro arachnofoby.

Hned vedle malé Kyly byl totiž pavouk velikosti tarantule, který se pomalu, ale jistě spouštěl směrem k jejímu obličeji. Emily v tu chvíli ztuhla krev v žilách.

„Pozor, tohle video není pro slabé povahy. Myslím si, že by můj život byl lepší, kdybych tohle nikdy neviděla,“ napsala k videu. „Teď asi musím spálit celý dům,“ pokračovala.

Video začalo kolovat po sociálních sítích a zhlédlo ho přes milion lidí. Pod příspěvkem se objevily tisíce komentářů traumatizovaných sledujících. Někteří z nich se dokonce přiznali k tomu, že u sledování videa vykřikli zděšením.

„To, že se tam objevil pavouk, bylo hrozné samo o sobě, ale když se potom začal přibližovat k tomu dítěti, tak jsem hrůzou vykřikla,“ svěřila se jedna ze sledujících.

„Je mi z toho špatně,“ objevilo se pod videem.

„Jak byl ten pavouk veliký! Vypadá jako tarantule!“ napsal jeden vyděšený sledující. Matka Kyly na svém profilu v dalším videu prozradila, že než stihla zakročit, tak se pavouk vyšplhal zpět na kameru a v ten moment se jí podařilo ho polapit a zlikvidovat.

Malé Kyle se tak naštěstí nic nestalo, nezvaný osminohý návštěvník ale takové štěstí neměl.

 

@emstewie17 Trigger warning!! I think my life would have been better if I didn’t see this. Now I have to burn the house down. #help #spider #fyp #nonono ♬ Oh No - Kreepa

 

 

KAM DÁL: Žena se svým tátou napodobila fotku z dětství. Rozplakala fanoušky

Klíčová slova: