Policisté rozbili dveře auta, aby zachránili dítě. Udělali ale obrovskou chybu

Policisté se za omyl omluvili a slíbili, že uhradí škody na voze
  |   zajímavost

Policejní hlídka zpozorovala batole na zadní sedačce zamčeného auta a rozhodla se okamžitě jednat. Majitelkou auta byla matka čtyř dětí, která mezitím poklidně nakupovala. Nakonec si ale policisté uvědomili, že je celá situace úplně jinak.

Amy McQuillen (36), která je hrdou matkou čtyř dětí, uvedla, že jí ten den policie naprosto „ponížila“Amy totiž žádné ze svých dětí v zamčeném autě nenechala, jak uvedl web Daily Star.

Zatímco nedaleko nakupovala se svou desetiletou dcerkou Darci, jí ale přesto policie rozbila okénko u auta ve snaze zachránit dítě na zadní sedačce.

Darci si totiž s sebou na výlet do nákupního centra vzala svoji panenku Elliot, kterou před odchodem z auta dokonce ještě pečlivě zapnula bezpečnostním pásem a nechala ji na zadní sedačce. Nechtěla ji totiž brát s sebou do obchodů, protože věděla, že budou mít plné ruce nákupních tašek.

Panenka ale vypadala tak realisticky, že si ji policejní hlídka spletla s reálným batoletem a okamžitě začala jednat. Nakonec si dokonce ještě počkali, než se žena s dcerou k autu vrátila, což bylo asi o 15 minut později. Jeden z policistů se ujal čtyřnásobné matky a nasadil jí pouta předtím, než si hlídka uvědomila, že se nejedná o skutečné dítě.

Nakonec přiznali svůj omyl a potvrdili, že škody způsobené na voze uhradí. Prý jednali „v dobré víře a v obavách o dítě ponechané bez dozoru“.

„Když jsem přicházela k autu a stáli u něj policisté, tak mě to hrozně vyděsilo, myslela jsem si, že se něco stalo s dětmi,“ svěřila se žena.

Poté popsala, jak se na chvíli zamyslela a okamžitě jí bylo jasné, že půjde o panenku, kterou její dcera nechala v autě.

„Jeden z policistů mi dal pouta na ruce, tak jsem mu řekla, že je to panenka, kterou tam položila moje dcera, a on je zase sundal. Nevěděla jsem, jestli se smát, nebo brečet,“ uvedla žena.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Žena si koupila sýrový sendvič. Našla v něm zapečený kus chrupu člověka

Klíčová slova: