Muž nalezl na půdě tajemnou truhlu. Její obsah ho šokoval

Klíč k zamčené truhle našel muž pod sklem nedalekého zrcadla
  |   zajímavost

Muž našel na půdě svého domu dřevěnou krabici s varovným nápisem neotvírat, zvědavost ho ale přemohla. Fanoušci mu radili, ať ji raději nechá být, vyděsil je totiž pentagram vyrytý na straně dřevěného boxu. Báli se černé magie.

Muž začal provádět několik nutných oprav na starším domě, při kterých se dostal dokonce i na dosud přehlíženou půdu. Našel v ní staře vyhlížející dřevěnou truhličku, které na sobě měla vyrytý symbol známý tím, že se používá při praktikování černé magie. Jednalo se o pentagram. Jako by to nestačilo, bylo na krabici napsané, aby ji nikdo neotvíral. Muže ale ovládla zvědavost a bez zaváhání se začal dobývat do boxu.

Nebylo to ale tak jednoduché. Box byl totiž zamčený a klíč nebyl nikde k nalezení.

Celá situace byla čím dál tím podivnější. Klíč totiž našel za sklem starého zrcadla, které bylo opřené opodál. Rozbil tedy sklo zaprášeného zrcadla kladivem, ačkoliv mu fanoušci radili, ať krabici raději nechá být tak, jak je.

„Polož to zpátky, kde jsi to našel,“ objevilo se pod videem.

„Takhle začíná 99 % hororů,“ napsal sledující.

V boxu po jeho otevření našel hned několik předmětů, ze kterých vstávají hrůzou vlasy na hlavě.

Byl v ní náhrdelník, kus spálené ouija tabule, která se používá při vyvolávání duchů, tím to ale zdaleka nekončilo. V krabici totiž ještě objevil daší předměty, které vyvolaly spoustu otázek, byl tam také pramínek vlasů a další klíč.

Někteří fanoušci začali spekulovat o tom, komu pramen vlasů může patřit a jestli nebyl použit při nějakém temném rituálu. Další okamžitě nabádali muže, ať se po půdě ještě po rozhlédne, protože druhý klíč podle nich nejspíše znamená, že někde blízko bude schovaná ještě další krabice.

 

@geebeetv We opened the box! #renovation #creepy #ohno #box #ouija #scary #mistake #oldhousetiktok ♬ Creepy Music Box - Terra Fantasy

 

 

KAM DÁL: Vězeň se pochlubil svou luxusní celou. Má se lépe než pracující.

Klíčová slova: