Vězeň se pochlubil svou luxusní celou. Má se lépe než pracující

Vězeň se pracujícím lidem vysmál nejen přepychovou celou, ale i značkovým oblečením
  |   zajímavost

Na sociálních sítích se objevilo video, které pobouřilo tisíce lidí. Vězeň se v něm pochubil svou přepychovou celou, která připomínala spíše luxusní hotelový pokoj. Televize byla jen třešničkou na dortu.

Video, které sdílel nejmenovaný vězeň, vyvolalo na sociálních sítích vášnivou diskuzi. Sdílel v něm, jak přesně vypadá jeho luxusní cela, a na video napsal: „Když tvoje cela vypadá spíš jako hotelový pokoj.“

V cele má podle videa pohodlné kožené křeslo, hned vedle postele, které je namířené přímo na televizi, aby v něm při odpykávání svého trestu mohl sledovat své oblíbené filmy a seriály. U televize nechybí ani zvukový systém a dokonce má v cele i zvlhčovač vzduchu.

Video se stalo hitem a vidělo ho již zhruba přes milion lidí. Některé uživatele pohodlná cela dokonce, zdá se, motivovala k porušení zákona.

„Myslím si, že asi taky poruším zákon pro tu pohodlnou postel a klid,“ napsala, doufejme že z legrace, jedna z uživatelek.

Další byli v naprostém šoku.

„Nemůžu uvěřit, že na tohle opravdu platím daně,“ objevilo se pod videem.

„To je hrozné. Můj bratr takhle žil na podpoře, pak zemřel sám a nikdo si toho ani nevšiml,“ napsala sledující pod příspěvek.

Video, které dokumentovalo přepychovou celu, ale není to jediné, čím se vězeň na sociálních sítích vysmíval pracujícím lidem dodržujcím zákon.

V jednom z příspěvků dokonce ukázal, jak si může v cele nasimulovat i relaxační večer u krbu. Natočil, jak sedí v blízkosti televize, kde byla vidět hořící polena. V dalším příspěvku ukázal dva vězně, kteří měli na sobě značkové oblečení, které si řada běžných lidí ani nemůže dovolit. Jejich obličeje pro jistotu zakryl smajlíky, věděl totiž, že takový výsměch může vyprovokovat určitou míru nenávisti.

 

@imjust.news Hmp unknown prison cell #hmpunknown ♬ Hard Knock Life - JAY-Z

 

 

KAM DÁL: V Kalifornii se objevila "brána do pekel". Díra do neznáma vypadá děsivě

Klíčová slova: