Jak si vybrat pánské boty? Pomůžeme vám vybrat vhodnou obuv na každou příležitost

Šněrovací kotníkové boty - skutečné eso v každém pánském botníku
Zobrazit fotogalerii (2)
  |  Komerční sdělení

Pánský šatník se skládá z mnoha různých stylů, k nimž by měla být vybrána vhodná obuv. Díky elegantním a zvláštním příležitostem vypadá muž moderně a sexy. Správná pánská obuv může zvýšit sebevědomí a výrazně zdůraznit silnou povahu muže. Při setkáních s přáteli zvolte mírně volnější a méně oficiální verzi. Trh s obuví je mimořádně rozsáhlý, takže si můžete snadno vybrat pánské boty pro každou příležitost.

Prvky, které tvoří pánskou obuv

Když přemýšlíte o základních prvcích jakékoli boty, přijdou na mysl nejméně čtyři: především část zvaná podešev, tedy ta, která ovlivňuje půdu, po které chodíme. Najdeme ji v gumě, plastu nebo kůži. Poté se dostáváme ke stélce, která je vnitřní částí boty, která funguje jako mezera a prostředník mezi svrškem a podešví. S pojmem svršek (který ne každý ví, identifikuje a používá) máme na mysli horní část, v praxi je to ta, která přímo pokrývá nohu. Nakonec je nutné definovat patu. Obvykle téměř každá bota má jednu: jedná se o vzestup, který leží pod podrážkou, přesně na úrovni paty. Podpatek je konkrétně výběžek podešve boty, přesně umístěný pod patou nohy a najdeme jej ve většině bot: sandálech, jako jsou boty nebo jakýkoli jiný model.

Šněrovací kotníkové boty

Někomu se může zdát triviální vybírat obuv, pro někoho je to složitější. Pánské kotníkové boty se nosí na noze, proto vás zaujímá jejich tvar a proporce. Existují různé modely a typy, ale v zásadě je třeba je odlišit od klasických bot právě proto, že nezakrývají celý kotník. Kromě zkrášlení naší osoby a doplnění našeho oblečení mají boty v zásadě určitou funkci: zakrýt nohu a chránit ji před přímým kontaktem se zemí, po které kráčíme. Je zřejmé, že v chladných zimních dnech musí dobrý pár bot umožnit noze zahřát se při zachování určité teploty.

Šněrovací kotníkové boty, které se hodí k jakémukoli oblečení, dobře vypadají také při nošení elegantních obleků, k džínům a k ležérnímu oblečení. Stručně řečeno jedná se o obuv, která se také přizpůsobí extravagantnějšímu a rafinovanějšímu vzhledu. Stejně zajímavé jsou kožené kotníkové boty, které se dobře hodí pro každodenní činnosti a nevyžadují zvláštní pozornost při výběru vhodného oblečení. Tedy řečeno, skutečné eso v každém pánském botníku.

Pánské mokasíny jsou vždy sázka na jistotu

Mohli bychom je považovat za evergreeny, tato obuv vždy byla v módě a hodí se pro nejrůznější každodenní činnosti. Velmi všestranné a jednoduché mokasíny jsou vždy vynikající volbou a hodí se k ležérnímu elegantnímu oblečení. Lze je také nosit se sportovními kalhotami, které nezakrývají kotníky, a doporučujeme věnovat pozornost také ponožkám, které by neměly být nikdy vidět. V chladnějších měsících doporučujeme obuv, která zakryje kotníky, a tak problém s ponožkami je vyřešen.

Ideální obuv pro muže

Pro každého muže jsou v CCC připraveny boty, které si oblíbí. Pokud opravdu nepatříte mezi ty, kteří si na první polici či stojanu na boty vybírají obyčejné tenisky, vždy se můžete zaměřit na klasický model mokasín v měkké kůži nebo semišové. Nebo proč ne na tradiční šněrování, díky kterému budete vypadat elegantně při slavnostních příležitostech nebo zapůsobíte na někoho v práci. Boty v kůži nebo lakované kůži módní návrháři v poslední době kombinují nejen s formálními oděvy, ale také s džínami a tričky.

Pro nadšence do bot najdete pestrý výběr obuvi právě v CCC. Vybírat můžete z mnoha módních kolekcí, značek a výrobců. Boty jsou za velmi atraktivní ceny. Pokud si nevíte rady s výběrem, v CCC vám pomohou.