Podnikáte Odolně?

Vzájemná podpora je důležitá pro každého
 

Zajímavá iniciativa má za úkol spojit podnikatele, kteří si na společných setkáních mohou sdílet zkušenosti a dojmy, vznikla v Odolene Vodě. Co to vlastně je?

Podnikej Odolně si klade za cíl inspiraci a vzájemnou podporu v úspěchu. Podobně jako sdílení know-how a výměnu zkušeností. Na dnešním trhu není snadné uspět a tak díky spojení a společným setkáním mohou podnikatelé získat větší jistotu a uznání.

Napříč obory

Spolek propojuje podnikatele z Odolene Vody a okolí napříč obory tak, aby byli prospěšní sami sobě a celému okolí. Do této chvíle proběhlo již několik setkání, na kterých mohli debatovat. Samozřejmě mají své zákonitosti. Například precizně připravený program.

Čtěte také: Hodinový manžel

Témata diskutovaná na setkáních:

Od průměrné firmy ke skvělé

Jaké hodnoty se vyplatí držet (slovo faráře)

Podnikání – zdroj příjmu nebo životní styl?

Jak rozjet firmu a nepoložit do 2 let?

Jak ustát žraloky? Aneb jak dlouhodobě držet náskok před konkurencí

Co dělat při stagnaci čili pádu?

Na čem jsem si nejvíc vylámal zuby?

Jaké lidi vybírat do firmy?

Jak skloubit podnikání a rodinu?

Kdo za tím stojí

Poslední schůzka proběhla začátkem března. Na internetových stránkách skupiny si můžete přečíst nejsilnější prezentované příběhy. A kdo to všechno organizuje? Tři místní rodáci, kteří jsou nadšení a na místě, ve kterém žijí, jim záleží. Jsou to – Jaroslav Gall, školitel finanční gramotnosti, David Bauer, grafik a tvůrce firemních identit a Beáta Mitręgová, která pracuje v oboru reklamy a marketingu.

Klíčová slova: