Praha žije, na Staroměstském náměstí jsou tisíce lidí

Staroměstské náměstí právě teď!
https://www.facebook.com/noisebrothers/posts/10155516994638079 Autor: Janek Rubes
Staroměstské náměstí právě teď!

Na Staroměstském náměstí to žije. Obrovské shromáždění lidí se sešlo, aby si poslechlo názory řečníků a oslavilo řádně 28. října. Udílejí se i vyznamenání.

reklama

Celou akci moderuje kandidát na prezidenta Michal Horáček. Medaili Jiřímu Bradymu předá rektor Univerzity Palackého Jaroslav Miller.

Shromáždění lidí kritizující postup Hradu v kauze neocenění Jiřího Bradyho má zakončit pochod na  Hradčanské náměstí. Akce se účastní místopředseda sněmovny Petr Gazdík, ministři Daniel Herman a Marian Jurečka nebo zástupci akademické obce.

„Byli to přece Václav Havel a dalajlama a také pan Jiří Brady, kdo lid přivedl na náměstí," řekl Petr Pithart. Na shromáždění jsou k vidění i tradiční červené trenky, které se staly symbolem protiprezidentského postoje.

 

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/praha-zije-na-staromestskem-namesti-jsou-tisice-lidi-27151
reklama
#demonstrace #stávka #proti Zemanovi #Staroměstské náměstí #mega akce

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.