Pražský okruh zažil hromadnou nehodu: Srazila se čtyři auta, zasahovat musel i vrtulník

Pražský okruh včera pozdě večer nebyl lehce průjezdný
Zobrazit fotogalerii (1)
 

Včerejší večer nedopadl dobře pro čtveřici vozidel, která se pohybovala po Pražském okruhu. Na místě se totiž stala nehoda, po které musel být do nemocnice transportován jeden těžce zraněný člověk. Co přesně se na místě stalo?

K nehodě došlo na 3,5 kilometru Pražského okruhu ve směru na frekventovanou dálnici D1, a to včera večer. Na místě musel zasahovat i vrtulník, který se postaral o transport jednoho těžce zraněného člověka do nemocnice. 

Rychlostní silnice R1, pojmenována Pražský okruh, stavebním sdružením označována jako SOKP (Silniční okruh kolem Prahy), je rychlostní silnice, která bude po dobudování tvořit vnější obchvat Prahy. 

"Na místě jsme ošetřovali muže ve věku okolo 45 let. Vzhledem k mnohočetným zraněním jsme ho uvedli do umělého spánku a vrtulníkem převezli do pražské Vinohradské nemocnice," uvedla mlučí Záchranné zdravotnické služby Praha Jana Poštová. 

Nehoda se měl stát krátce před 20. hodinou. Na místě se okamžitě začaly tvořit velké kolony a značně se komplikoval provoz. Auta se začala rozjíždět až pozdě večer a provoz byl úplně obnoven až před 23. hodinou.

"Došlo k dopravní nehodě čtyř vozidel, provoz musel být směrem na D1 úplně pozastaven, na místo musel dorazit i vrtulník. Vyšetřování nehody stále trvá, více podrobností zatím nemáme," vypověděl pro ČtiDoma.cz mluvčí pražské policie Jan Daněk.