Radotínský Happening- Hurá prázdniny

Západ
Radotín
30.06.2016 - 15:00

Přivítejte prázdniny. Hurá na Radotínský Happening!

Klub Radotín pořádá ve čtvrtek 30. června od 15 hodin Radotínský Happening. Akce, která se uskuteční v místním skateparku v ul. U Starého stadiónu, nedaleko sportovní haly, se bude letos konat již posedmé.

Poslední červnový den dostanou žáci a studenti svá vysvědčení a začnou si užívat zasloužených letních prázdnin. "Věříme, že Radotínský Happening jim pomůže řádně navodit příjemnou letní atmosféru a prázdniny přivítat," říká Vladimír Kácha, DiS. z Klubu Radotín, který zřizuje obecně prospěšnou společností Proxima Sociale.
Návštěvníci si budou moci vyzkoušet malování sprejem na dřevěné desky a dozvědět se, jaký je rozdíl mezi opravdovým streetartem a hloupým vandalismem. Dále se pak mohou těšit například na skateboardovou exhibici, turnaj ve stolním fotbálku o ceny nebo výrobu vlastních odznáčků. Akci hudebně doprovodí DJ a akci svým vystoupením zpestří mladý raper J-Style. 

Akce je určena především dětem a mladým lidem (probíhat bude v souladu s pravidly bez alkoholu, bez drog a bez agrese), ale zváni jsou na ni všichni, kdo se chtějí správně prázdninově naladit. 

 

POINT (17.6327302 49.4796304)