Holešovice zahalil dým. Vzplála rozestavěná administrativní budova

Požár a hlavně kouř byl vidět z pořádné dálky. Jak to vypadalo přímo na místě se můžete podívat v naší v fotogaleriii
Zobrazit fotogalerii (5)
 

Projíždějící řidiči se nestačí divit, co mají před očima. V pražských Holešovicích totiž došlo v Argentinské ulici k požáru administrativní budovy. Co se na místě stalo a jak to řeší hasiči?

Pražští hasiši museli urychleně vyjet k rozsáhlému požáru, který vznikl na rozestavěné budově v Holešovicích, jen pár kilometrů daleko od samotného centra města. Jednalo se o požár stavebního materiálu, přičemž se z místa valil hustý černý kouř, který byl vidět na stovky metrů daleko.

Samotný požár se rozjel krátce po dnešní desáté hodině, a to konkrétně v Argentinské ulici. Hasiči ovšem odvedli skvělou práci a plameny dostaly pod kontrolu již po půl hodině. "Na místo přijely dvě jednotky. Jedná se o požár uskladněné izolace a polystyrenu. Od plamenů jsou poškozené zdi a skleněná výplň oken," popsal nám mluvčí pražských hasičů Martin Kavka.

"Pracovali jsme na tři C proudy a nutno bylo evakuovat jednoho z jeřábníků, požár se nám podařilo dostat pod kontrolu někdy okolo půl jedenácté," dodává Kavka. Na místo dorazil vyšetřovatel hasičů, který zjišťuje rozsah škod.