Přihlásit
Hledat:
Nejčtenější téma: #zdraví
Publicistika
Historie
Zdraví a styl
Společnost
Osobnosti
Zajímavosti
Kontakty
večeře
Slovenské Vánoce se od českých liší: Zapomeňte na rybí polévku, připravte se na zelí, opekance a česnekové oplatky
Vánoce jsou plné tradic a ty s letopočtem 2022 jsou doslova na spadnutí. O ryze českou sváteční večeři se sice neochudíme, ale...
Číst více
19.12.2022 | zajímavost
Netradiční podzimní jídla, která vás zahřejí a dodají energii. Vyzkoušejte něco nového
Než se podzim přehoupne do své druhé části, je tím nejbarevnějším ročním obdobím. Zároveň se jedná o dobu, kdy jsme více unavení...
Číst více
10.10.2021
Babiš se nestydí přijímat pomoc z Evropy, Prymulova poslední večeře a potřebuje Zeman čas na restart?
Neodstoupím! Heslo našich politiků bez sebereflexe. Průšvihy jsou normou, vymýšlení nedůvěryhodných pohádek rutinou. Žijeme v...
Číst více
25.10.2020
Prymulův pád: Náhoda, nebo cílená strategie na odvrácení pozornosti?
Dny ministra zdravotnictví Romana Prymuly ve funkci se zdají být sečteny kvůli fotografiím bez roušky a podivném večerním setkání...
Číst více
23.10.2020
Štědrovečerní pohoštění zdražuje. Některé tradiční suroviny mohou svou cenou překvapit
Slavnostní večeře na Štědrý den. Jen těžko si tento den představit bez tradičních dobrot, na které se někteří těší možná i celý...
Číst více
23.12.2019
Grilovací sezona začíná. Jak vybrat správné maso a proč neodstraňujeme tuk?
Počasí se pomalu ale jistě blíží teplotám, díky kterým budeme moci začít letošní grilovací sezonu. Kromě vhodného grilu je...
Číst více
05.04.2019
Restauratéři špatně označují jídla. Může je to přijít pěkně draho
Nejčastějším prohřeškem provozovatelů středočeských restaurací bylo v prvním pololetí letošního roku špatné označování...
Číst více
30.07.2018 |
Středočeský kraj
Lehké večeře: Tři tipy, jak uvařit chutně a přitom zdravě!
Dnešní doba je hektická a velké množství lidí hodně podceňuje kvalitu jídla, které konzumuje. Hlavně pak večer, kdy přiletíme...
Číst více
11.03.2017 |
Středočeský kraj
Zdeněk Pohlreich a kapr: Nejprve je prodával, později s nimi bojoval
Svérázný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich v poslední době výrazně zhubl a vypadá velmi dobře. Vánoce jsou i pro něj svátky klidu a míru...
Číst více
15.12.2016 |
Jíloviště
Nejčtenější
Dvojí život nevyléčitelně nemocného Pavla Kříže: V Kanadě bychom ho ani nepoznali
Novodobá Baba Vanga: Konec světového vůdce bude jen začátkem, měli bychom se připravit
Vážná nemoc skvělého Miroslava Donutila: Lékaři mu neřekli diagnózu a pokazili léčbu
Premiér Stanislav Gross před smrtí přiznal, kde vzal milion na luxusní byt. Omluvil se, že zklamal
Tresty pro neposlušné otrokyně v sultánově harému: Čekal je život, jaký určitě nechtěly
I s rakovinou pil a kouřil jako o závod: Herec Vladimír Dlouhý po sobě nechal dva malé syny
Archeologové v blázinci vykopali neoznačený hrob. Žlučník jim vyrazil dech
Tichý zabiják: Před novou jadernou ponorkou se třesou strachy i v Číně