Pošlete malé princezny do finale Miss Princess

Podívejte se, jak vypadalo loňské finále Miss Princess, které moderovali Josef Vágner a Dominika Myslivcová
Zobrazit fotogalerii (14)
 

Už tuto sobotu 1. června se od 14. hodin v pražském parku Portheimka koná první casting letošního ročníku Miss Princess. Bude to samozřejmě velká show, navíc se do ní můžete zapojit i vy. Usedněte spolu se známými lidmi do poroty a splňte některým holčičkám sen tím, že je pošlete do finále.

Miss Princess není obyčejná soutěž krásy. Za prvé každá z dívenek si odnese nějakou cenu, takže nehrozí, že by po finále, které se bude opět konat v divadle Broadway za účasti televizních kamer, zavládlo zklamání.

"Chceme dívenkám prostě splnit sen alespoň na chvíli se stát princeznou. O tom nám jde, neklademe si za cíl hledat nejkrásnější dítě, to vůbec," vysvětluje zakladatelka soutěže Dominika Myslivcová. Ona sama samozřejmě v sobotu nebude v parku Portheimka (Náměstí 14. října) chybět. Dívenky budou soutěžit ve dvou věkových kategoriích 4-7 let a 8-11 let.

Stále můžete dcerku přihlásit

Pokud byste chtěli vedle Dominiky usednout v porotě, máte jedinečnou šanci. Myslíme si, že přání se mají plnit nejen o Vánocích, takže nám prostě stačí napsat na mail, do předmětu vložit Miss Princess a v jedné, dvou větách přidat, proč právě vy byste měli být v porotě prvního castingu. Tři z vás pak tuto možnost opravdu dostanou.

"Jsem ráda, že je o soutěž zájem, takže budu moc ráda," usmívala se Myslivcová. Navíc, pokud jste ještě svoji dcerku nestihli přihlásit, nemusíte zoufat. Dominika slíbila, že kdokoli ještě pošle přihlášku (najdete zde), tak se ještě stále může zúčastnit. Takže neváhejte a jděte do toho! Tím spíš, že pro všechny, kteří se zúčastní sobotního castingu, nabízí sladký eshop plný třpytek, kamínků a krajek Claudia's Princess slevu 10 %.