Nespokojená občanka píše Babišovi: Nechci se jen dívat, jak nám vládne estébák bez morálního kreditu

Dohoda Hamáčka a Babiše může stát tuto zemi velmi draho
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Snažila jsem se na stránku Andreje Babiše napsat "příspěvek návštěvníka“, leč neprošel cenzurou. Přesto si myslím, že by neměl zapadnout. Nejde samozřejmě jen o mě, ale o celou tuto zemi. Vážený pane, trestně stíhaný premiére Babiši...

/KOMENTÁŘ/ ...ve zprávách TV Nova jste řekl toto – cituji: "Neumím si představit, že by ňáký někdo demonstroval 16 hodin v kuse a 16 hodin v kuse řval. Jen tak, že se nudí. Takže asi nějaká motivace tam bude."

Ano, máte zcela výjimečně pravdu. Motivace byla obrovská. Motivací jste totiž byl VY! Budu mluvit konkrétně o sobě, abych vám trochu nastínila obraz průměrného středečního demonstranta. Tvrdil jste sice, že – opět cituji: "My ty lidi známe…", ale pokud vím, konkrétně my dva jsme si nebyli nikdy osobně představeni. Takže se vám dovolím představit sama, abyste si mohl na mne založit složku – pokud ji už nemáte.

Osobně se neznáme, i když si to zřejmě myslíte

Jmenuji se Jana Filipová, je mi letos přesně 50 let, pocházím z Plzně a bydlím v malém městečku Koloveč na Domažlicku. Žiji naprosto průměrným životem zaměstnané ženy a nikdy jsem se o politiku nijak aktivně nezajímala. K aktivitě mne přiměly poslední prezidentské volby a od té doby jsem začala sledovat, co se to vlastně na naší politické scéně děje a uvědomila jsem si, že mne to natolik štve, že mám potřebu vyjádřit nahlas svůj názor.

Takže když jsem slyšela vás, jak v úterý říkáte, že navrhnete prezidentovi, že teda to ministerstvo spravedlnosti povedete sám – byť dočasně, tak jsem si řekla - no on si fakt myslí, že si může dovolit absolutně všechno! Trestně stíhaný premiér ministrem spravedlnosti?!?!?! To nás má skutečně všechny za absolutní pitomce?!?!

Nenudím se, ale osud země mi není lhostejný

Takže jsem si vzala leták, koupila vlajku a jako "ňáký někdo" se vydala v 6 hodin ráno z Kolovče, abych v 8,30 h přijela vlakem do Prahy a skutečně tam 16 hodin naprosto zdarma, v rámci svého volného času demonstrovala a 16 hodin v kuse řvala! Ne proto, že bych se nudila, jak jste ráčil říct na Nově, ale proto, že se nehodlám doma nečinně dívat na to, jak nám chce vládnout soudem uznaný estébák, člověk bez jakéhokoliv morálního kreditu, který lže, jak když tiskne a navíc tahá na výsluní lidi typu Kováčik a Grebeníček, kteří hřímají v parlamentu, že ONI budou ten hlídací pes parlamentní demokracie…

Sorry jako, pane trestně stíhaný premiére, ale 99,9 % demonstrantů tam byla jen a jen kvůli vám a vašim praktikám, které se snažíte infiltrovat do naší křehké demokracie! Vy jste zvyklý si všechno a všechny koupit, takže chápu, že vám připadá NAPROSTO NEPŘEDSTAVITELNÉ, že by někdo něco takového dělal 16 hodin zcela úplně ZDARMA a jen kvůli vlastnímu přesvědčení, že MÁ OBČANSKOU POVINNOST udělat maximum pro záchranu svobody a demokracie v Čechách.

Takže nás můžete všechny nazývat křiklouny z ulice, jejichž blbé kecy nehodláte poslouchat, ale až se mne můj vnuk zeptá: "Babičko, co jsi dělala v roce 2018 proti zániku svobody a demokracie u nás?", tak já mu můžu s čistým svědomím a hrdostí říct: "Maximum, chlapče, maximum!"

Zažíváme plíživý státní převrat a normalizaci. Zeman je prý ruským švábem. Čtěte zde.