Další lechtivá fotografie Nely Boudové. Při otužování tentokrát odhodila i roušku

Nela Boudová zase zásobuje Instagram lechtivými snímky
 

Herečka Nela Boudová se rozhodně nebojí na sociálních sítích prezentovat lechtivé fotografie, což dokázala dnes již bulvárem probíraným snímkem s rouškou v intimních partiích. Tentokrát se držela zpátky a zapojila se jako celé Česko do otužovací sezony. 

Instagram herečky Nely Boudové už asi nikdy nezažije takový boom, jak se stalo ve chvíli, kdy zveřejnila kontroverzní fotografii, kde leží v županu na zemi a intimní partie si zakrývá rouškou. Její podivná angažovaná fotografie, kterou navíc pořídil její syn, už je minulostí. V současnosti můžeme vidět celebrity v lechtivých momentkách kvůli zcela jiným okolnostem.

 

Všichni se otužují

Nela Boudová se připojila do aktivity, která pobláznila Česko. Móda otužování postihla snad každého a fotografie zmrzlých lidí v plavkách plní sociální sítě. “Vím, že jsme s těma fotkama z otužování už dost nudný... až otevřou restaurace, bary, kavárny, tak možná budu fotit i jídlo, které jsem nikdy fotit nechtěla,” popisuje herečka ve svém příspěvku na Instagramu. Posuďte sami, jak jí to ve studených českých vodách sluší. 

KAM DÁL: Kráska a netvor. Adoptovaný zpěvák Seal trpěl vzácnou nemocí, která mu znetvořila obličej