Prezident Michala Horáčka nezná, na Restartu ho znali všichni

Michal Horáček
Zobrazit fotogalerii (11)
 

Zkoušeli jste restartovat myšlení, víte, co to obnáší a jak se stát úspěšnými, ačkoli to už nevypadá? Právě ve čtvrtek proběhla akce, která na Restart upozornila.
 

Konference Restart - myšlení měla naladit podnikatele a manažery na novou vlnu, ukázat, že v tom nejsou sami a že občas je potřeba přepnout na nový model. Jejími hosty byli významní podnikatelé a manažeři, kteří ostatním předávali cenné zkušenosti z oblastí, ve kterých pracují. Všechno proběhlo ve čtvrtek 21. července v Dance Centru na Vinohradské ulici.

Jedno z nejchytlavějších představení předvedl František Štěpánek. Ten představil chemické roboty a vyvrátil vžitou představu, že robot musí být kovový pajďuláček. Naopak přiblížil význam slova robot, podle Čapkovy knihy RUR - tedy jakýsi chrchel. Jeho dynamickou přednáškou bylo publikum unešené.
 

 

 

Jeden po druhém předstoupili před publikum a odvážně řečnili. Zastavili se u momentů, kdy sami prožili restart, po kterém znovu objevili sílu, která jim pomohla na další cestě ve vlastní kariéře.

Všichni, kteří hovořili, své publikum i bavili, jeden z nejvtipnějších okamžiků ale nastal těsně přes výstupem Michala Horáčka. Moderátor upozornil na větu prezidenta Miloše Zemana, který prohlásil, že Horáčka nezná. Ruku měl zvednout ten, kdo ho naopak zná. Zvedl ji každý.

Něco podobného, ale v menším, probíhá v Odolce! Chystá se třetí Podnikej odolně, stavíte se?
Senta Čermáková mluvila nejen o sobě a svém “byznysu”, ale i o rodině, o tom, jak je důležité mít v partnerovi oporu a jak našla zálibu v sommelierství. Ondřej Krátký, majitel Liftaga, pro změnu přiblížil, jak je důležité být tím správným “haluzákem”.

Potkat jste tady mohli nejen řečníky letošního ročníku, ale i ty, kteří zde vystoupili v minulých letech. A že bylo na koho se těšit, mezi zvučnými jmény se objevilo i jméno jednoho z kandidátů na prezidenta - Michala Horáčka, dále přišla například Senta Čermáková, Petr Koukal nebo třeba Karla Šlechtová.

Akci už potřetí za sebou pořádala agentura Dark Side. Vstupné se vyšplhalo na necelé tři tisíce korun, z každého šlo tři sta korun ve prospěch Asistence. O řečnících a jejich “restartech” se můžete dočíst již příští týden!