Drama Radka Vondráčka: Pro své morče nasadil život, do zverimexu se odvážil bez respirátoru

Předseda Poslanecké sněmovny Radek Vondráček se zlobí kvůli narušení předvolebních mítinků ve svém kraji
 

Volební kampaň nabírá na obrátkách. Andrej Babiš prý hledá kompro na Víta Rakušana (jak napsal web Seznam Zprávy), předseda sněmovny Radek Vondráček (ANO) má za ušima, a tak to vzal přes morče. Správně, zvířátka prostě letí! Piráti totiž mají starosti, jak ukočírovat sami sebe, šéf ODS Petr Fiala se možná snaží voliče unudit a tak dále.

Sdílet společnou domácnost s Radkem Vondráčkem musí být skvělé. Vždyť i morče se má tak dobře, že pan předseda sněmovny mu shání podestýlku s nasazením vlastního života! Jak skvěle se asi musí starat o občany této země, když mu jde i o obyčejného hlodavce!

Drama jako z kriminálky

„Chci se vám s něčím svěřit. Už dlouho jsem na sebe nebyl tak naštvaný. Vletěl jsem narychlo do Kauflandu, abych v oddělení zverimexu koupil podestýlku pro naše morče. Venku lilo jako z konve, za chvíli obchod zavírali. Byl jsem ve stresu,“ začíná dramatický post na facebookové stránce Radka Vondráčka.

Člověk se orosí, kapky potu mu padají na klávesnici, srdce buší, nervózně se kouše do rtů. Teď, teď to přijde. Ano! Pan Vondráček si zapomněl nasadit respirátor! Jaká hrůza! Dokonce dostal vynadáno od nějakého pána. Běda mu, nezbedovi!

No, takhle: pan předseda má jedno plus - svůj post si docela určitě psal sám. Protože pokud by na tohle měl marketingového či jiného poradce, ten už by musel sedět s igelitkou na autobusové zastávce a čekat na spoj na Sibiř. Takže ano, pane Vondráčku, máte drobný paleček nahoru.

Kolik utrácejí za sociální sítě?

Když se podíváte na kampaně ANO, vidíte, že to mají zcela rozdělené, kdo na koho cílí. Nejvíc utrácí ANO za profil Andreje Babiše, asi 160 tisíc korun měsíčně - ten míří hlavně na seniory a opozici, profil paní Schillerové utrácí kolem 103 tisíc měsíčně (Zdroj: průzkum Josefa Šlerky) a míří hlavně na citlivé ženy se sociálním cítěním.

A profil pana Vondráčka? Ten míří na hlodavce. Ať se ale podíváme na jakýkoliv profil a jakoukoliv akci ANO, je vidět, že všichni lídři jsou opravdoví dobráci! A že zadlužili stát? O tom se tam nic nedočtete...

KAM DÁL: Bechtěrevova choroba postihuje páteř a zpočátku nebolí. O kolik let zkrátí život a jak se bránit, vysvětluje profesor Horák.