Seznamka, net, a jak dál ? - 2. díl

jak začít.. u jídla či na seznamkách
 

Jaký seznamovací portál si vybrat, koho vlastně hledáme, a co o sobě napíšeme? Otázek mnoho, a varovný prstík v duchu vztyčen. Pozor, jsme na netu, nikdo neví vlastně doopravdy kdo je kdo… tak jak vlastně začít?

Seznamovacích portálů na netu najdeme několik. Lidé cz. - Štěstí cz. – Agama seznamka – Edarling.cz, je doopravdy s čeho si vybrat.  Zamysleme se nad tím, proč si dáváme inzerát, do jaké kategorie ho zařadíme a otevřeme si stávající databázi hledajících protějšků. Je to dobré si počíst jejich inzerci, a zároveň i v těch řádcích si najít tu správnou inspiraci slov pro naši inzerci. Takže se rozhodnout a jít do toho. Tak jako já jsem kdysi do seznamování přes internet šel. To vám musím napsat. Na to se nedá zapomenout.

Kdybych věděl, kam jsem to vlezl, budu zdrhat jak Talibánci z Kandaháru. Koukal jsem, četl, hltal fota a řekl si: „Mám či nemám"… No jo, ono to je složitý – jo, či ne? Mumlal jsem si pro sebe zase tu otázku: „Mám, nebo nemám do toho jít"… a shůry se málem ozval hlas. „Doma seď na zadku, ty starej dědku, a nešil.“ Just jsem si teda řekl sám pro sebe: „A budu šílet, jdu do toho". Čekalo mě několik úkonů.

     Založte si účet.

     To je hezký, ale já už mám tři. U komerčky, spořky a obchodní banky taky, tak co tu na mě zkoušíte… Ale pak jsem pochopil, že musím taky něco na sebe prásknout, napsat, aby chtivé dámy po mně toužící o mně taky něco věděly.

     Zadejte nick.

     Neboli něco, jak bych se jako uživatel měl jmenovat. Nevěděl jsem, co vymyslet, a tak jsem se juknul na konkurenci, jaké že to mají nicky. Alimari, Predator45, dokonce i Osliceblba a další nicky na mě zíraly z obrazovky a já dumal, cože to je za jména. Pak mi ale mozek narazil do klenby mozkové a já dostal nápad. Každá zvědulinka bambulinka bude chtít vědět, odkud jsem. Jméno, město, a hle, na světě byl můj nick: jméno.SPZ města. Stiskl jsem „Enter", a vida, ono se to ujalo. A to byl jen začátek…