Setkávání přátel ve stylu "Fantazii se meze nekladou"

Nezapomenutelný zážitek
 

Mít dobrý nápad pro pobavení druhých, dá občas zabrat. O to více, když už vám není dvacet let. Naštěstí se fantazii meze nekladou, nejste v tom sami a víte, že se to vydaří. Pak do toho jdete na plný plyn. Tak, jako se jde do toho kdykoliv, když se vyhlásí sraz lidí z chatu a téma večera.

 

 

První víkendové setkání bylo za námi a už je to hezky dlouho. Všichni jsme si zatancovali, přidali se i další hosté ubytovaní na hotelu, popovídali si, prošli se po lesních koutech, večer si každý zasoutěžil podle svého o ceny, a že ty byly.

 

Venku před hotelem proběhl turnaj v minigolfu, na hotelu turnaj v kulečníku, a než se kdo rozkoukal a nadál, byla neděle, a odjezd domu. Se slibem že za 6 měsíců se tam zase setkáme a vymyslíme opět něco netradičního. Psal se rok 2012. Od té doby proběhlo hodně setkání a témat. Každý půlrok jiné témata. Například setkání ve znamení pohádkových postav, na další půlrok to bylo téma Indiáni a mafie, potom následovalo setkání strašidel, neb byl Halloween, a před týdnem se konal sraz ve stylu čertovského setkání.

 

Mohu vám říci, že občas si vymyslet kostým, abychom ladili k tématu je dost náročné. Ale co bychom pro srandu neudělali. Občas se u toho vymyslí pěkné ptákoviny. Jako například při tématu Piráti z Karibiku.

 

Oblékli jsme si kostýmy, dámy se nalíčily, a šli jsme se projít kolem hotelu. Děti rodičů, kteří tam byly shodou okolností ubytováni, z toho všeho měly vánoce. Pak padl nápad. Pojedeme tak jak jsme do města na šálek kávy. No co myslíte, jak to dopadlo?

 

Kam jsme šli, tam se mohli lidi s mobily potrhat. V restauraci jsme dostali všichni prcka na zahřátí od majitele podniku. Ale největší překvapení nám připravili sami lidé z města.O návštěvě dam v cukrárně, o naší návštěvě prodejny vín ani nemluvě. Příkladně jsme kordy zastavili auto, řidiči řekli, že se musí vykoupit nebo ho odtáhneme do jeskyně, kde bude napospas pirátkám. A co myslíte, že on a spolujezdec udělali? Vystoupili, dali nám pivčo v plechovce, a kde ty pirátky jsou… To by se jim hodilo.

 

Ale zlatou medaili dostala maminka dvou dětí, co tlačila kolo a my ji opět přepadli a dali na životní výběr. Buď to nám dá vše co má u sebe, nebo ji musíme znásilnit, anebo do třetice ji odtáhneme na naši krvavou Mary, jak se naše loď jmenuje a bude nám sloužit tělem i duší, vařit a poslouchat 300 let. A víte, co udělala? Usmála se, opřela kolo o sebe, zahleděla se na nás a řekla toto: „Pánové, z radostí beru vše, a hned“ Baba drzá.

O návštěvě dam v cukrárně, o naší návštěvě prodejny vín ani nemluvě. Takto na srazech řádíme pokaždé a do poslední chvíle nikdo vlastně neví, co dalšího se vymyslí, a to je ten adrenalin, na který se každý půlrok těšíme.  Nevěříte, že i dospělí můžou blbnout jak malé děti?  Tak vás možná přesvědčí naše fotogalerie.

Dva k pohledání
Zobrazit fotogalerii (31)

 

Chystáme pro všechny čtenáře našeho portálu www.ČtiDoma různé soutěže, a možná někdo bude mít tu šanci vyhrát víkend v dubnu s touto prima partou. Rádi rozmonožíme naší partu o prima lidi, s kterými se člověk nenudí.

 

Takže sledujte náš portál www.ČtiDoma.cz, naše facebookové stránky Čtidoma, a v dubnu můžete zažít s námi příjemný víkend v příjemném prostředí plným překvapení.