Charita pro zvířata v nouzi

Kocourek Mikšík hledá nový domov. Jsou mu tři a je to velký mazel. Je umístěn v útulku Chlupáči v nouzi
 

Umisťovací výstavy, psí kalendář nebo třeba iniciativa Nekupuj! Adoptuj. To jsou některé z akcí na podporu chlupáčů, kteří potřebují pomoc.

Výstava koček u Chlupatýho ducha

Útulek v Tmani u Berouna zve všechny ty, kterým není osud opuštěných zvířátek lhostejný na adventní umisťovací výstavu koček. Ta se bude konat 12. prosince 2015 od 11 do 18 hodin v kavárně u Chlupatýho ducha v Praze. Vstupné je dobrovolné a výtěžek bude použit pro útulkové kočičky.

Čtěte také: Než si pořídíte psa nebo kočku...

Nekupuj! Adoptuj!

To je název iniciativy, která si klade za cíl je upozornit na přeplněné útulky, které často bývají důsledkem nekontrolovaného množení zvířátek. Sdružení iniciuje charitativní bazárky, snaží se o program kastrace, v rámci osvěty mezi občany vesnic a menších měst rozneslo letáky s důrazem na problematiku opuštěných zvířat (včetně nabídky řešení této otázky), tak i letáků kastračních (důvody, proč nechat kočky a feny kastrovat). Pořádá vzdělávací programy pro děti základních škol. Zapojit se můžete vy - finančním příspěvkem, nákupem v charitativním obchůdku či dobrovolnictvím.

Čtěte také: Místo, kde připraví psy na nový život

Kalendář Psí život

Charitativní kalendář na podporu zachráněných psů již čtvrtým rokem přináší Patricie Solaříková. Pro rok 2016 se na s pejsky vyfotili -Aneta Krejčíková, Jana Stryková, Lenka Zahradnická, Míša Badinková, Veronika Kubařová, Michal Dlouhý, Matouš Ruml, Jirka Dvořák, Jirka Panzner, Daniel Bambas, Roman Vojtek a autorka projektu kalendáře Patricie Solaříková. Kalendář Psí život lze zakoupit na www.psizivot.com za 349 Kč. Výtěžek je určen pro organizaci Psí život, ale také pro další tři útulky.

Zapojte se do naší soutěže a pošlete nám váš nejoriginálnější kočičí příběh