Létejte jako profesionál. Pilotem na zkoušku můžete být i vy

Chtěli byste si sami vyzkoušet, jaké to je ovládat letadlo?
  |  Komerční sdělení

Letecké zážitky jsou velkým hitem poslední doby. Dopřejeme si je pro sebe, dáváme je jako dárek, staly se součástí firemních akcí. Chcete ale více než jen vyhlídkový let? Pokud skutečně milujete létání, staňte se pilotem na zkoušku.

Vyzkoušejte si řízení skutečného letadla nebo vrtulníku. Třeba na leteckém simulátoru, ale to je pro mnohé z nás nuda a chceme více. A možné to je. Bez toho, abyste si před tím museli dělat pilotní průkaz. Pod vedením zkušených leteckých instruktorů projektu Leteckezazitky.cz máte možnost řídit letadlo i vrtulník. 

Žádná hurá akce, ale super zážitek se školením 

Řízení letadla vyžaduje znalosti, které se ještě před letem od instruktora dovíte na speciálním briefingu. Naučíte se základní teorii řízení letadla či vrtulníku, zjistíte, jak k vám promlouvají jednotlivé palubní přístroje, obeznámíte se s bezpečnostními pravidly letu a samozřejmě si s instruktorem a prvním pilotem naplánujete svoji trasu letu. Létá se z několika českých letišť: z Karlových Varů, Plzně, Příbrami, Sazené, Roudnice, Hradce Králové, Prahy, Benešova, Českých Budějovic, Brna a z Ostravy. 

Bude to ve vašich rukou 

Být pilotem na zkoušku si skutečně užijete. Letecký instruktor odstartuje, ale v bezpečné výšce vám předá řízení letadla a s dalším letem vám bude již jen pomáhat. Proberete data na palubních přístrojích a jakmile doletíte do cílového letiště, společnými silami přistanete. 

Na vlastní kůži si vyzkoušíte, jak s letadlem zatáčet, jak měnit výšku nebo rychlost letu. Zajímavosti se dovíte též o letecké navigaci. 

Řiďte svůj svět z ptačí perspektivy 

Letecké zážitky, které stejnojmenný portál nabízí, si užijete jako pilot malého či většího letadla nebo pilot velkého vrtulníku. Napadlo by vás ale, že i jako naprostý začátečník můžete dokonce přistát na letišti Václava Havla v pražské Ruzyni? Přistanete na runwayi 24 možná i jako 2. letadlo hned za boeingem ČSA. Což už je zážitek, kterým se lze chlubit rodině, kolegům i kamarádům. 

Věnujte super dárek - letecký zážitek Pilotem na zkoušku 

Nejste zrovna vy sami na podobné zážitky kovaní? Nevadí. Berte to jako skvělý tip na originální dárek pro své blízké. Zážitkové dárky jsou velkým hitem a letecké zážitky jim vévodí. Ať již jde o dárek Pilotem na zkoušku, nebo jiný. Využijte vyhlídkové lety po celé České republice s odletem z mnoha českých letišť. Oblíbené jsou rovněž vyhlídkové lety vrtulníkem a lety balónem. Let však můžete absolvovat i jinde v Evropě. 

V případě, že si tento dárek pro své blízké objednáte, dostanete již do několika minut graficky velice zdařilý dárkový poukaz s vybraným leteckým zážitkem. V případě zájmu jej lze odeslat rovněž poštou v dárkovém balení. 

Firemní akce a teambuildingy s letadly 

Letecké zážitky máte možnost dopřát rovněž svým zaměstnancům v rámci teambuildingů, jako firemní dárky k výročí, za pracovní zásluhy, nebo je věnovat svým obchodním partnerům. Buďte originální a věnujte zážitky, které jsou skutečně nezapomenutelnými. Osvěžte firemní akce a obdarujte důležité partnery a zákazníky firmy.

Klíčová slova: