Leoš Mareš si zkazil Vánoce. Svěřil se s tím, co provedl

Kariéru Leoše Mareše mohla zastavit aféra s prostitutkami. Ukázal se jako skvělý diplomat a nepříjemnou situaci skvěle zachránil
 

Moderátor Leoš Mareš na sociálních sítích sdílel fotku, která je podle něj jasným důkazem, že sobě a své rodině pokazil celé vánoční svátky, a to během pouhých několika vteřin. Nezvládl totiž správně provést jednu českou tradici. Podívejte se, o jaký vánoční zvyk se jedná, a jestli víte, jak na něj.

Zpěvák a moderátor na sociálních sítích sdílel fotku, jak zapaluje první svíci na svém krásně ozdobeném adventním věnci. Celá zpěvákova výzdoba vypadá velmi idylicky, skoro až pohádkově, dokonce mu na stole nechybí ani vánoční hvězda.

Jediným problémem zachyceným na snímku bylo to, že Mareš jako první zapálil místo první svíčky tu poslední. To si ale nakonec uvědomil a příspěvěk vtipně popsal: „Zase jsem to zapálil blbě. Vánoce v háji.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

Tradičně by totiž svíčky měly být na věnci rozestavěné do všech čtyř světových stran, aby tak symbolizovaly tvar kříže. Dále je zvykem je zapalovat proti směru hodinových ručiček. Na to si ale moderátor vzpomněl, až už bylo po všem.

Není ale všem dnům konec. V komentářích pod příspěvkem totiž svítá naděje na to, že Vánoce u Marešů se nakonec přece jen podaří zachránit.

Někteří fanoušci nevěděli, kde je chyba, a někteří zapojili své mozkové závity a přišli s celou řadou kreativních řešení. „Prohodit svíčky a vše je zachráněno,“ napadlo jednu z fanynek.

„Nápodobně, hlavně klid a pohodu,“ přiznala se spolu se zpěvákem další fanynka a mezi řádky mu navrhla se s problémem hlavně nestresovat. Vánoce jsou totiž svátky klidu a pohody.

„Já bych to zapálila celý, třeba tím Vánoce zachráníte,“ zněl další, poněkud netradiční, ale odvážný návrh.

KAM DÁL: Leoš Mareš se vtipně pochlubil plánovaným datem porodu. Už se to blíží.