Děsivé proroctví: Věštec prozradil, co odstartuje třetí světovou válku

Třetí světovou válku údajně odstartuje usednutí prince Charlese na anglický trůn
  |   zajímavost

Věštec Mula, který tvrdí, že začátek třetí světové války se blíží, prozradil, co přesně ji odstartuje. K oné zlomové události údajně dojde již na konci tohoto roku. Popsal, co přesně nás v několika dalších měsících čeká.

Podle věštce, který svou předpověď budoucnosti sdílel na sociální síti, odstartují další světovou válku události v anglické královské rodině.

Podle něj totiž dojde na konci tohoto roku v tamní monarchii k obrovskému zvratu. Na trůn podle muže údajně zasedne princ Charles, který tak zaujme místo své matky, královny Alžběty II.

Podle tajemného uživatele sociální sítě Tiktok, který o sobě tvrdí, že má věštecké schopnosti, tato změna vyústí v obrovské nepokoje. To, že Charles zaujme místo anglického krále, totiž údajně zvýší napětí mezi "nepřáteli Británie".

Podle Muly nakonec celá situace vyústí ve třetí světovou válku. Na jedné straně ozbrojeného konfliktu údajně budou stát anglicky mluvící země a na straně druhé zbytek Evropy. „Princ Charles se dostane k moci ke konci roku 2022. Jeho nástup k moci vyprovokuje spoustu nepřátel,“ napsal věštec v příspěvku, který zveřejnil na svém online profilu.

„Německo je jedním z těch nepřátel. Za jeho vlády bude Spojené království a celý anglicky mluvící svět ve válce s jinými evropskými zeměmi," pokračoval.

"V roce 2022 by se Spojené státy a Velká Británie měly vyhnout konfrontaci s Čínou a Ruskem, bůh už rozhodl, že Západ proti těmto dvěma národům nezvítězí," stálo dále ve videu, pomocí kterého se věštec snažil USA a Velkou Británii varovat.

Některé uživatele příspěvek pořádně vyděsil, jiní ho označili za prachsprosté lži a nevybíravě samozvanému věštci naznačili, ať už na svém profilu raději nic nezveřejňuje.

„Už sem nic takového nedávej, nikdo na ty tvoje blbosti není zvědavej!“ objevilo se pod videem.

 

@anointedtongue #prophecy #timetravel #spooky #uk #usa #royalfamily #thequeen #princeharry #princewilliam #2022 #britain #england #wwiii ♬ Hope - Twista & Faith Evans

 

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Muž si na čelo vytetoval oko, měl k tomu speciální důvod. Prý by ho měli všichni následovat.