Cestovatel časem varuje: Čeká nás největší zemětřesení světa

V roce 2024 nás prý čekají velká zemětřesení a další globální katastrofy
  |   zajímavost

Mladík, který je údajně cestovatelem v čase, na svém profilu na sociální síti zveřejnil varování, ze kterého běhá mráz po zádech. V roce 2024 nás údajně čeká to největší zemětřesení vůbec, dokonce i prozradil, kde bude jeho epicentrum.

Jeden z uživatelů na sociální síti varoval před zemětřesením obrovských rozměrů, které nás údajně čeká za dva roky, to ale není vše. Dokonce i tento rok se podle mladíka ještě máme "na co těšit". V roce 2022, tedy v jeho posledních měsících, údajně dojde k děsivému objevu obrovské nestvůry s názvem Cerine Croin.

Ve videu mladík neuvedl, o jaký druh stvůry se bude jednat, proč by nás její objev měl děsit, ani jak bude velká. V momentě, kdy oznámil, že nás její objev čeká ještě tento rok, bylo ale na videu možné vidět mořskou hlubinu. Lze tedy předpokládat že by se mělo jednat o nějaký druh příšery žijící pod vodou.

V roce 2024 nás ale údajně čeká něco mnohem horšího. Na Zemi by podle mladíka mělo propuknout zemětřesení, jaké naše planeta ještě nezažila. Jeho epicentrum by se mělo nacházet v San Ysidro v americké Kalifornii. Vzhledem k možné velikosti této katastrofy lze předpokládat, že způsobí značné škody a ohrozí lidské životy nejen v Kalifornii, ale i okolních státech.

Někteří fanoušci byli varováním zděšení, další ale nechávalo chladnými. „Kde máš nějaké důkazy?“ objevilo se pod videem.

„To znamená, že sociální sítě to všechno překonaly a existují i v budoucnosti? Uf!“ zažertoval jeden ze sledujících.

„Přestaň nás děsit blbostma. Nic z toho není pravda, to je jasné,“ uvedl jeden rozčilený uživatel sociální sítě.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Nachytala manžela na jejich společném videu z dovolené.

Klíčová slova: