Pozvánka na Koně pro Kapku

 

Léto je v plném proudu, a tak máme během prázdnin mnoho příležitostí prožít hezké dny. Nadělte svým dětem, vnukům i sobě nevšední zážitek s charitativním podtextem.

V neděli 1. srpna se v areálu Jezdecké školy Equus Kinský v Hradišťku u Sadské bude konat již třetí ročník akce Koně pro Kapku naděje.

Program bude zahájen v 11.00 hod. a o dvě hodiny později bude vrcholit jezdeckou přehlídkou plnou hudby, tance, efektů a pestrých kostýmů. Vystoupí také sólisté a členové uměleckého souboru baletu Národního divadla, přední česká flétnistka Žofie Vokálková, Dana Kusebauchová, akrobaté a další umělci. Pro vaše děti do 12 let je vstup zdarma, pro doprovod 100 Kč. Stejně tak jako v předchozích ročnících vstupné z celého dne poputuje Nadačnímu fondu Kapka naděje, který jej předá Oblastní nemocnici Mladá Boleslav, a.s. Dar si převezme zakladatelka Kapky naděje Vendula Svobodová.

Druhý ročník se konal pod záštitou hejtmana Středočeského kraje ing. Miloše Petery a celkový výtěžek z akce dostala FN Hradec Králové, konkrétně oddělení dětské hematoonkologie.