Dárky se slevou znamenají bohatší Vánoce – víme, kde je najít

Berte letošní předvánoční nákupy tak trochu jako kurz inteligentního nakupování
  |  Komerční sdělení

Nemusíte se ošívat, že vy přece dárky nekupujete, protože jsou právě ve slevě. Dělá to každý. Dnes se dá přetransformovat staré známé rčení na nové: „Kdo nenakupuje se slevou, okrádá rodinu.“ Levnější neznamená méně kvalitní. Pouze v tom umíme chodit a nakupovat výhodněji. A víte, že to jde ještě snadněji než neustále procházet jeden obchod vedle druhého?

Letošní Vánoce budou jiné

Z velké části budeme kvůli koronavirovým omezením nakupovat online. Teď jsou obchody zavřeny. Později v nich bude nejspíš nával. Komu se do nich bude chtít? Navíc na poslední chvíli? Rychle se tak na internetu zorientují i ti, kteří dosud nakupovali spíše sporadicky, impulzivně nebo konkrétně na doporučení. Internet nám umožní využít různé online slevy, výprodeje, zvýhodněné předvánoční nabídky, rovněž si snadno srovnat ceny zboží. Nakupovat se slevami je výhodné a dělá to Vánoce bohatšími na dárky. Často je pro nás důležitou například sleva na hračky, protože ty kvalitní lezou pěkně do peněz a dětem chceme dopřát vše, co si přejí, a i věci, kterými bychom je rádi posunuli v rozvoji.

Nakupte levněji s HitGo.cz

Berte letošní předvánoční nákupy tak trochu jako kurz inteligentního nakupování. Naučte se nakupovat přes HitGo.cz. Různých portálů s přehledy slev či letáků najdeme více, žádný však není tak intuitivním, přehledným, nabitým přehledem všech slev a dalšími vychytávkami.

Tento vyhledávač slev a zboží vám umožní hledat podle značek i obchodů. Takže chce dcera tenisky Nike? Přehled o zboží této značky máte nejlepší právě přes HitGo. Snadno můžete hledat dárky se slevou a slevy podle konkrétních obchodů a též podle produktových kategorií. Tento způsob hledání jde využít i jako zajímavou formu inspirace, když hledáte rozumný dárek nebo chcete k hlavnímu dárku dokoupit ještě pár drobností. A co dělat, když děti „napsaly Ježíškovi“, a teď je na vás najít a koupit (samozřejmě co nejvýhodněji) konkrétní hračku, eventuálně jiný dárek? Využijte fulltextové vyhledávání HitGo.cz, funguje skvěle.

Na HitGo.cz nechybí ani akční letáky obchodů

Akční letáky před Vánocemi vychází i speciální, s vánoční nabídkou. Takže se můžete podívat, co je v akci, kde se nabízí sleva třeba na máslo, které potřebujeme na vánoční pečení, avšak též si nastudovat vánoční letáky s dárky.

Sledujte HitGo.cz i kvůli slevovým kupónům

Se slevovými kupóny se dá opět ušetřit, využít dopravu zdarma či zjistit, že máme nárok na slevu na první nákup (jako registrovaný zákazník). Kdo je na internetu zkušeným, pokud jde o nakupování, ten si vždy na stránkách s přehledem slevových kupónů a kódů prověří, zdali není nějaký kupón k dispozici. Případně si prověří i konkurenci, která prodává stejné zboží. Může jej prodávat sice o pár korun dráž, nicméně s dopravou zdarma. Preferenci výběru obchodu pak rychle změníme.

Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu

Nebudu vám teď radit, abyste mamince koupili knížku, tatínkovi skládací nůž, bratrovi outdoor čelovku a kamarádce kvetoucí čaje. Každý jsme jiní a svoji rodinu a známé poznáme nejlépe sami. Jenomže letošní Vánoce budou o dost jiné. Kdoví, jak moc se budeme moci navštěvovat. Na poslední chvíli zaslané dárky poštou nemusí ani dojít. Nebo si žádné chystat nebudeme a nakonec se přece jenom na Vánoce setkáme. Jak rychle ven ze situace, když nemáme připraven dárek? Řešení pro všechny zmíněné případy existuje. Jde o dárkový poukaz.

Na Hitgo.cz najdete velké množství dárkových poukazů. Některé lze zaslat vytištěné na dobírku. Tím nejlepším způsobem je dárkový poukaz zaplatit kartou a za pár minut jej máte v e-mailové schránce v elektronické podobě. Takto jej pak přepošlete obdarovanému, nebo ještě lépe: vytisknete a věnujete pod vánočním stromečkem. Záleží na vás a situaci.

Dárkové poukazy budou letos určitě obrovským hitem. Neberte je jako neplnohodnotný dárek. Takovému teenagerovi udělá poukaz na nákup v Alza určitě větší radost, než když se mu nový mobilní telefon pokusíte vybrat vy.