DeLonghi aneb připravte si tu nejlepší kávu kdykoli v pohodlí domova

Zakládáte si na dobré kávě? Pak je výběr jasný
  |  Komerční sdělení

Výhody automatického kávovaru DeLonghi jsou četné. Ať už z hlediska nákladů na šálek kávy, ale také z hlediska chuti. Nákup kávovaru má sice své náklady, ale ty se velmi rychle amortizují. Vše, co musíte udělat, je stisknout požadovaný program a poté vypít kávu. Žádná další manipulace. Navíc jeho údržba je také velmi usnadněna.

Kávovary DeLonghi

Nejprve je třeba poznamenat, že kávovary DeLonghi na espresso existují v několika formách, modelech a liší se svým provozem. Většina kávovarů DeLonghi na espresso nabízí výběr z více nápojů. Automatický kávovar DeLonghi, vybavený parní tryskou, dokáže připravit různé druhy kávy espresso a mléčné nápoje na bázi espressa, jako je cappuccino, latte a latte macchiato s mléčnou pěnou. Na kávová zrna existují kávovary vybavené nádobou na zrnkovou kávu a mlýnek na kávu pro mletí těchto kávových zrn.

Skvělý dárek pro ženu? Kávovar De'Longhi EC 685.R

Navzdory své zjevné jednoduchosti přináší DeLonghi EC 685.R skvělou kvalitu kávy se spoustou možností pro milovníky té nejlepší ranní kávy. Kromě toho je tento kávovar široký pouze 14,9 cm, což eliminuje problémy s prostorem v naší kuchyni.

1. Nejprve musíme poukázat na to, že tento stroj umožňuje použití mleté kávy nebo jednodávkového systému ESE, takže můžeme kdykoli použít to, čemu dáváme přednost.

2. Na druhou stranu ovládací prvky kávovaru velmi usnadňují výběr, zda chcete jeden nebo dva šálky, stejně jako množství a sílu kávy.

Pro náročnější uživatele boduje DeLonghi ECAM22.110.B

Díky rozsáhlé automatizaci, kterou představuje model DeLonghi ECAM22.110 B, je vynikající volbou pro ty, kteří hledají ve svém kávovaru více funkcí. Chcete-li z toho vytěžit maximum, stačí se podívat na ovládací panel a začít. Jeho jednoduchost usnadňuje výběr velikosti kávy, ať už chceme jeden nebo dva šálky.

Vyniká také integrovaná bruska s 13 různými tloušťkami mletí a technologií, díky které je tišší. Stejně tak můžete použít předemletou kávu. Stroj obsahuje zařízení, pomocí kterého můžete z mléka získat pěnu a připravit tak lahodné cappuccino.

Kávovary DeLonghi jsou jednoduché nejenom na užívání, ale i na údržbu.

Klíčová slova: