Brandýs čeká uzavírka silnice i dočasné zrušení autobusové zastávky

Královickou ulici čekají opravy
 

Uzavírka silnice Královická č. II/245 potrvá dva týdny. Úsek mezi křižovatkami ulic Zápská a Jiskrova bude uzavřený pouze částečně. Během třetí a čtvrté etapy se na čas zruší provoz autobusové zastávky Fakulta.

Brandýs nad Labem se od úterý 14. června vrhne na potřebné opravy silnice v ulici Královická. Tyto opravy budou probíhat po menších etapách až do úterý 28. června, obyvatelé města se tedy musí připravit na objížďky, další dopravní opatření a s nimi spojené nepříjemnosti.

Úsek mezi křižovatkami ulic Zápská a Jiskrova bude uzavřený pouze částečně, provoz tímto úsekem se bude řídit opatřeními, která podle aktuálního vývoje oprav.

Objížďky budou v závislosti na vývoji oprav
Na pět měsíců se uzavře i silnice v Dolních Břežanech, informace pro vás máme zde.

Během třetí etapy, které se bude konat od úterý 15. června bude od osmi hodin ráno do pěti hodin odpoledne zrušena autobusová zastávka "Fakulta", a to v obou směrech. Zastávka se dočká zrušení také během čtvrté etapy, která je naplánovaná od 22. června až do ukončení denního provozu v pondělí 27. června. Občané budou moci využít autobusovou zastávku "U Soudu".

Dopravní komplikace potrápí také Úvaly.