Marek Lambora nahradil Jacoba Erftemeijera: Ve Specialistech se usadil natrvalo

Marek Lambora se proslavil rolí Janka Linharta v seriálu Slunečná
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Ve Specialistech se dějí změny! Nejen, že odešla Eva Leimbergerová, následoval ji také Jacob Erftemeijer. Diváci se však nestačili divit, když zjistili, kdo je u kriminálky horkou novinkou. Není to nikdo jiný než miláček publika Marek Lambora, který se v posledních týdnech zapsal do povědomí veřejnosti svým údajným vztahem s herečkou Sárou Rychlíkovou. Nikdo z nich to ale doposud nepotvrdil. 

Tvůrci si řekli, že už to chce ve Specialistech nějakou změnu. A tak se rozloučili nejen s Evou, ale také s Jacobem. Přitom právě Leimbergerová prý o konci své role do poslední chvíle nevěděla. Krásná kapitánka Šafářová tak své pracovní místo opustila.

Osvěží Lambora Specialisty?

„Do deváté série Specialistů už jsem nenastoupila a vrátí se zase původní představitelé. Zčásti to bylo motivováno tím, že televize Nova měla nějakou jinou kreativní koncepci a chtěli ten seriál trochu osvěžit. A mně tři roky v takhle intenzivním seriálu stačily. Byly tam i další faktory, že jsem měla jinou práci, kterou bych těžko stíhala,“ řekla Leimbergerová pro Super.cz.

Tím osvěžením je nejspíš Marek Lambora, který se proslavil rolí Janka Linharta v seriálu Slunečná na konkurenční televizi. Má velkou základnu fanynek, je mladý, neokoukaný a přitáhne mladé diváky k televizním obrazovkám. Už teď se objevují na sítích nadšené reakce žen, které se začaly na Specialisty dívat až při deváté sérii. „Konečně! Marek tam chyběl, koukám jen kvůli němu,“ napsala divačka Simona.

Nový účes: Na Karase!

S Markem Lamborou přicházejí i „staré“ postavy. Zuzana Kajnarová a David Prachař byli u seriálu od úplného začátku. „Se Specialisty jsem prožil krásné tři roky natáčení a po třech letech se vracím, trojka je magické číslo!“ řekl Prachař nadšeně. První premiéru měl seriál Specialisté přitom už v lednu 2017, je natočen podle předlohy SOKO Leipzig. Lambora ztvární kapitána Matěje Karase, vrchního komisaře, Kajnarová se objeví v roli kapitánky Zuzany Koutné (dříve Májové), nebude chybět ani Martin Dejdar, Jiří Hána nebo navrátilec David Prachař jako major Vondráček. 

V deváté sérii se představí také Matouš Ruml, který ztvární roli kapitána Václava Holečka. Lambora už se s novou postavou sžil naplno, jak potvrdil na svých sociálních sítích. Když byl dnes u svého barbera, řekl mu, ať ho ostříhá „na Karase“. Jak to vypadá, na vztah s Rychlíkovou teď nemá Marek čas. Získal další významnou roli, která ho vynese do výšin, a fanoušci opět šílí. Vznikají fanouškovské skupinky, videa a platonickou láskou se to třeba na TikToku jen hemží. Marek zkrátka umí!

Zdroj: TV Nova, seriál Specialisté, Instagram, TikTok

KAM DÁL: Tvůrci seriálu Kukačky prozradili velké tajemství. Jak to bude s Terezou a Martinem?